pandehår og frisurer
© H&M

Sådan skal pandehåret se ud i 2019

Står det til skønhedseksperterne, skal du finde både mod og saks frem, hvis du skal være med på næste års it-frisure

Selvom kalenderen kun siger oktober, har de internationale modehuse allerede givet deres bud på næste års tendenser. Det gælder både tøj, accessories og ikke mindst skønhed og hår.

Trendforudsigelserne forekommer ikke kun på selve catwalken, men også backstage, hvor nogle af verdens dygtigste hår- og makeupartister udarbejder de skønhedslook, de tror på for fremtiden.

Det gjorde sig også gældende ved Pradas SS19-show, hvor flere modeller fik klippet håret i en af de frisurer, som vil dominere 2019.

Psst ... Her er det bedste pandehår til din ansigtsform

Til Pradas show havde hårstylist Guido Palau og makeupartist Pat McGrath skabt et look bestående af lange edderkoppervipper, hestehale og pandehår i form af det ultrakorte pandehår kaldet baby bangs.

Statement-hår

Looket er en del af en større tendens, hvor frisuren skal være et statement frem for en yndig klipning, hvilket også ses med den voksende mullet-trend, hvor håret er kort foran og langt bagpå.

Vil du gøre frisuren efter, kan du med fordel style den med en stor hårbøjle, som det sås på modellerne ved Pradas SS19-show.