Sådan tørrer du dit hår hurtigere

Synes du også, at det tager alt for lang tid at tørre hår, når du har travlt om morgenen? Vi giver dig 7 råd til, hvordan dit hår tørrer hurtigere

© fashiongonerogue.com
1 / 8

For det meste bruger vi gerne tid på at arbejde på at få det lange hår, vi altid har drømt om og elsker tips til et fyldigere hår.

Nogle gange har vi altså desværre bare ikke tid til at nusse om håret – og derfor har vi brug for nemme hverdagsfrisurer og et hår, der tørrer hurtigt.

Derfor giver vi dig her syv nemme tips til at få dit hår til at tørre hurtigere, når du er i tidsnød.

1. Brug balsam
2 / 8

1. Brug balsam

Dette kan måske virke som et underlig sted at begynde, når vi taler om, hvordan man kan tørre sit hår hurtigere. Men!

Ikke alene rehydrerer balsam dit hår efter en god vask, det frastøder også vand. Brug altid balsam efter din shampoo for, blandt andet, at undgå at håret optager mere vand end nødvendigt.

Balsam, Kiehl's 200 ml hos Magasin.dk 180 kr.

2. Vrid dit hår
3 / 8

2. Vrid dit hår

Dit håndklæde har ikke en chance for at absorbere alt vandet i dit hår, hvis du ikke vrider det ordenligt først.

Du kan enten ryste din hoved op og ned og give luft til håret, mens du kører fingrene igennem det. Hvis du har langt, tyk eller krøllet hår, kan det hjælpe at dele håret op i to dele og vride det stille og roligt.

3. Håndklæde af microfiber
4 / 8

3. Håndklæde af microfiber

Et microfiber-håndklæde kan helt sikkert spare dig tid. Microfiber er superabsorberende og skader dit hår mindre end et almindeligt bomulds-håndklæde.

Del dit hår op i totter, og brug hver gang en ny, tør plet på håndklædet for at maksimere absorberingen.

Håndklæde i microfiber, H&M 80 kr.

4. Hårrøddene © Vogue Paris
5 / 8

4. Hårrøddene

Dine rødder er ofte de sidste til at tørre, og du kan derfor spare tid, hvis du fokuserer på at tørre dem først – så kommer resten med af sig selv.

5. Turbanen © Fashiongonerogue.com
6 / 8

5. Turbanen

Turbanen er smart, fordi du kan lave alt muligt andet mens dit (nye mikrofiber-) håndklæde tager sig af dit våde hår. Husk at tjekke løbende, at håndklædet ikke er blevet for vådt, for så suger det ikke længere.

6. Gør dig klar
7 / 8

6. Gør dig klar

Mens du har turbanen på, kan du passende bruge tiden på at gøre dig klar – tøj, makeup, morgenmad, eller hvad du ellers skal. På den måde sparer du masser af tid!

7. Skru ned for varmen
8 / 8

7. Skru ned for varmen

Når du har travlt vil du måske ofte være fristet til at skrue helt op for varmren på din hårtørrer – men det er ikke godt for dit hår.

Brug en hårtørre med ion-teknologi, som indkapsler fugten i hårstrået, hvilket gør håret silkeblødt og glansfuldt samt reducerer krus. Nemt, hurtigt og pænt!

Hårtørrer, Ghd hos Magasin.dk 1.199 kr.

Kilder: Byrdie.com, Bustle.com, Goodhousekeeping.com

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev