kort hår page
© Zara

Sommerens it-frisure er kortere end forventet

Saksen skal frem, hvis du vil være med på sæsonens store hårtrend, der allerede er set på modellerne Kaia Gerber og danske Freja Beha Erichsen.

Efter et par måneder præget af coronanedlukning var vi mange, der drømte om menneskelig kontakt – og et besøg hos frisøren. De mange ugers ekstra ventetid gav ikke bare spidser, der trængte til at blive klippet, men også mere tid til at tænke over, om der skulle ske noget nyt. Er du en af dem, som har fået lyst til forandring, bør du se nærmere på frisuren, vi tror bliver sommerens mest populære.

Den korte page

De seneste par måneder er en ny frisure begyndt at vinde frem efter, at flere modeller har ladet det lange hår falde til fordel for en ultrakort page. Blandt andre har Kaia Gerber delt billeder af sig selv på Instagram med den korte frisure.

Nu er også Freja Beha Erichsen blevet set med den korte page i kampagner for både Saint Laurent og highstreetkæden Zara, som set nedenfor. Den danske model har dermed droppet sin skulderlange signaturfrisure, der fik alverdens kvinder til frisørsalonerne tilbage i 10'erne. Det bliver derfor spændende at se, om Freja Beha Erichsen-effekten igen vil skabe efterspørgsel hos frisørerne.

kort hår Freja Beha Erichsen
© Zara

Overraskende klædelig

Umiddelbart lyder en kort page ikke som en frisure, der er nem at bære, men denne klipning er faktisk uventet alsidig og klædelig. Det skyldes frisurens lette tekstur, som modsat en page med skarpe kanter, kan bæres af alle ansigtsformer. Er du stadig i tvivl, om pagen vil klæde dig, så prøv dette tip.

Det skal du bede frisøren om

Har du fået mod på at prøve dette look, skal du bede frisøren om en kort page, der skal klippes en anelse kortere i nakken end foran. Det er også meget vigtigt, at frisøren klipper op i håret, så du ikke får en skarp kant, men derimod et blidere look med mere tekstur og bevægelse i håret.

Håndplukket til dig