Tre trin til sundt hår

Sådan får du sundt og velplejet hår

21. oktober 2008 af Costume

Tilfør fugt

Tilfør fugt
Denne sæson skal dit hår se sundt og velplejet ud. Derfor er det nødvendigt, at du bruger en dybdegående hårkur - helst en gang om ugen. Mange tror, at hvis de bruger balsam, behøver de ikke at bruge hårkur, men de to produkter har ikke samme virkning. Balsam gør dit hår glattere og lettere at arbejde med, mens hårkur trænger dybt ind i hårstråene og tilfører fugt.

Vedligehold

Vedligehold
Klip dit hår jævnligt, så dine spidser ikke er slidte. Og undlad at vaske dit hår hver dag, for det kan øge den naturlige fedtproduktion i håret og kan skabe ubalance i både hår og hovedbund. Vask hellere dit hår hver anden dag med en mild shampoo.
Invester i en god shampoo, balsam og hårkur. Spørg din frisør om, hvilke produkter der passer netop til din hårtype. Billig shampoo og balsam lægger sig som regel uden på dit hår i stedet for at tilføre det næring. Og husk at bruge glatte- og krøllejern med keramiske plader, så dit hår ikke bliver slidt.

Spis sundt

Spis sundt
Din kost afspejles i dit hår, en sund og varieret kost giver et sundt og velplejet hår. B-vitamin er særlig vigtigt for dit hår. Gode kilder til B-vitamin er grønsager, bælgfrugter, fuldkorn- og mælkeprodukter.

Klik her, og se, hvordan du får 1960'er-hår 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste