Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Anne Stockmann og Benjamin Client Media

4 naturlige produkter, der redder dig fra trist efterårshud

Se, hvordan du bevarer din huds glød helt ind i efteråret med naturlige produkter, din hud vil elske dig for – helt uden at sprænge budgettet

Efteråret er over os, og det kan være hård kost for huden. Men fortvivl ej – med de rigtige produkter kan du bevare hudens glød og udstråling. Vi har endda skaffet dig en rabatkode, der giver dig 30 procent på produkterne, så du ikke sprænger budgettet.

Mørkere tider = trist hud

Overgangen fra sommer til efterår kan give trist hud, der kommer ud af balance og opfører sig anderledes, end den plejer.

De køligere temperaturer udenfor kombineret med, at vi skruer op for radiatorerne indenfor, påvirker din hud, der måske bliver mere tør end normalt eller mister sin glød. Derfor er det ekstra vigtigt med den rigtige pleje.

1. Vælg dagcreme, der beskytter huden

Stjernen i en god hudplejerutine er dagcremen. Forkæl din hud med en beskyttende dagcreme som Wrinkles and Radiance Smoothing Daycare fra Yves Rochers hudplejeserie Sérum Végétal.

Den indeholder en eksklusiv kombination af isurt og ekstrakt af ris, akacie og havtorn, som tilpasser sig til alle hudtyper og modvirker trist og livløs hud samt udglatter fine linjer og rynker*.

Hudplejeserien Sérum Végétal er baseret på planten isurt, også kaldet Life Plant, der vokser i ørkenområdene i det sydlige Afrika og er kendt for at kunne overleve under helt ekstreme forhold i naturen. De planter, der bruges i produkterne, er dyrket økologisk på Yves Rochers egne marker i La Gacilly i Frankrig.

Hvis du vil prøve produkterne fra Yves Rocher kan du helt eksklusivt shoppe med 30 procent rabat på hele dit køb, hvis du bruger koden COSTUME30. Rabatkoden gælder frem til 20. november 2016 og også på i forvejen nedsatte varer.

Wrinkles and Radiance Smoothing Daycare fra Yves Rochers hudplejeserie Sérum Végétal

Dagcreme, Wrinkles and Radiance fra Yves Rocher 159 kr.

2. Strålende øjne

Øjnene er sjælens spejl - talemåden refererer til de følelser, vi kan afkode, når vi kigger et andet menneske i øjnene, men husk også at passe ekstra godt på den sarte hud omkring øjnene. Prøv øjencremen Winkles and Radiance Luminizing Eye Roll-on fra Yves Rocher, der er let at påføre og modvirker fine linjer og rynker, samtidig med at den hjælper huden omkring øjnene med at genvinde udstrålingen. Den smidige roll-on-applikator stryger let hen over øjenkonturen og giver en let kølende følelse.

Øjencremen Winkles and Radiance Luminizing Eye Roll-on fra Yves Rocher

Øjencreme, Wrinkles and Radiance fra Yves Rocher 129 kr.

3. Plej huden, mens du sover

Vågn op med smuk hud – ja, tak! Om natten kan du med fordel vælge en ekstra plejende creme som Wrinkles and Radiance Smoothing Night Care fra Yves Rocher, der booster din huds udstråling og aktivt modvirker og udglatter linjer og rynker, mens du sover. Vågn op til en frisk og gennemfugtet hud med naturlig udstråling.

Natcreme Wrinkles and Radiance Smoothing Night Care fra Yves Rocher

Natcreme, Wrinkles and Radiance fra Yves Rocher 159 kr.

4. Serum for ekstra glød

Forkæl din hud med et serum under din dagcreme eller som ekstra pleje om natten, for at give din hud en endnu smukkere udstråling. Prøv Wrinkles and Radiance Ultra-Smoothing Serum fra Yves Rocher, der hjælper med at reducere fine linje og rynker samtidig med at huden får en smukkere udstråling. Den ekstremt lette og fugtgivende formel trænger meget hurtigt ind i huden for en behagelig følelse.

Wrinkles and Radiance serum fra Yves Rocher

Serum, Wrinkles and Radiance fra Yves Rocher 179 kr.

*Testet in vitro

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev