© Oslo Skin Lab

5 simple skønhedstips, der giver smukkere hud på 1 minut

Få en flot og strålende hud i kulden med tricks og nemme rutiner, som alle har tid til

Du har garanteret hørt, at du om vinteren bør bruge ekstra meget tid på at forkæle din hud, som hurtigt kan blive tør og kedelig. Selvom det er skønt at sætte tid af til ekstra hudpleje, er det ikke altid, at en travl hverdag tillader det.

I samarbejde med Oslo Skin Lab får du derfor fem brugbare tricks til smukkere hud, som er så nemme, at de maksimalt tager et minut at udføre. Oslo Skin Lab har selv haft succes med kollagenpulveret The Solution™, der udglatter huden, giver færre rynker og mindre appelsinhud, men som netop kun kræver omkring et minut om dagen for dig at bruge. Hudpleje skal nemlig aldrig være besværligt.

1. Start dagen med et koldt gys

Mens lange, varme bade har en udtørrende effekt på huden, er koldt vand langt mere fugtgivende og rummer et hav af fordele. Du behøver kun bruge 10 sekunder hver morgen på at smide noget iskoldt vand i hovedet, eller du kan afslutte dine bade med et minuts koldt gys. Udover at du får en øjeblikkelig strammere hud, giver det også en øget blodgennemstrømning, styrker dit immunforsvar og gør dig mere frisk.

Tid: 10-60 sekunder

2. Løsningen er at pleje indefra

Hvis du virkelig ønsker at gøre en forskel for din hud, er det vigtigt, at du plejer dig selv indefra og bruger effektive produkter. The Solution™ fra Oslo Skin Lab er et kollagenpulver, der giver glattere og strammere hud, færre rynker samt mindsker og forebygger appelsinhud. Pulveret er smagsneutralt og kommer i små stickpacks, så du nemt kan drysse det i din kaffe, din morgenmad eller i et glas vand. Det tager omkring et minut af din morgen, men sikrer smukkere og strammere hud både i ansigtet og på hele din krop.

Produktet har dokumenteret effekt, var nomineret til Costume Skønhedsfavoritter 2018 og er blandt andet en af hemmelighederne bag Christiane Schaumburg-Müllers smukke hud.

Tid: 60 sekunder

The Solution™ indeholder udelukkende hydrolyseret kollagen og derfor ingen tilsætningsstoffer. For at være sikker på at opnå en effekt skal du tage pulveret i minimum otte uger.

© Oslo Skin Lab

3. Solcreme gør en forskel

Selvom det kan virke en anelse overflødigt at påføre solcreme om vinteren, er solens stråler fremme hele året rundt – også når det er gråvejr. Solen er årsag til rynker, pigmentforandringer og ødelagt kollagen, som ellers holder huden ung og spændstig. Det tager omkring 30 sekunder at påføre solcreme, og selvom du ikke øjeblikkeligt kan se en forskel, sørger det halve minut for, at du kan opnå en flottere og yngre hud langt ude i fremtiden.

Tid: 30 sekunder

4. Drik vand med citron

Et glas citronvand om morgenen – gerne kogt – er en af de bedste måder at starte dagen på. Citroner er nemlig fyldt med antioxidanter og C-vitamin, som er med til at udskille affaldsstoffer og dermed give en pænere og mere ensartet hud. Listen af fordele, du høster ved et glas citronvand, er lang, da citron blandt andet styrker immunforsvaret, booster forbrændingen og forbedrer fordøjelsen. Du kan passende kombinere dette tip med indtagelsen af The Solution™-kollagenpulver og slå to fluer med et smæk!

Tid: 60 sekunder

© Oslo Skin Lab

5. Skær ned på din makeup

Selvom det kan virke angstprovokerende, vil din hud have godt af, at du sommetider tager en pause fra den tunge make-up. Bruger du både foundation og pudder, vil du tydeligt kunne se en forskel på din hud, hvis du skærer ned og lader huden ånde. Et naturligt look er både smukt og moderne – less is more. Alternativt kan du finde enten en god mineralfoundation eller –pudder, som du ikke behøver bruge meget af. Dette tip vil rent faktisk spare dig tid om morgenen, og din hud vil belønne dig.

Tid: 0 sekunder

Glattere og smukkere hud med kollagenpulver

En pakke af The Solution™ består af 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug. Kunne du tænke dig at købe produktet eller læse om andres oplevelser af det, skal du klikke lige her. Gennem linket får du endda 50% rabat på første bestilling!

Ellers kan du se endnu mere om Oslo Skin Lab og The Solution™ på Facebook og Instagram.

© Oslo Skin Lab