6 steder, du altid glemmer at pleje

Du husker formentlig at smøre ansigtet og de tørre ben. Men der er stor sandsynlighed for, at du overser disse områder

© Anna Stokland / Balmain SS18
1 / 7

Huden elsker fugt, og det er næsten ikke muligt at overfugte den. Desværre har mange det med at overse nogle, få men væsentlige områder, og det kan få konsekvenser for din skønhed.

Derfor guider vi nu til de seks steder, du ikke må glemme at smøre og pleje.

Psst ... Sådan laver du den ultimative hjemmespa-dag

Øjenvipper
2 / 7

Øjenvipper

Hvis du er fast mascarabruger, så bliver vipperne bukket, får mascara på og gnides med vatrondeller og makeupfjerner hver eneste dag. Al den aktivitet udtørrer og kan efterlade dig med tørre, stumpede vipper.

Gør det derfor til en vane at fugte vipperne om aftenen med en særlig pleje, og vælg en mascara, som også plejer i løbet af dagen.

Blue therapy eye-opening serum, Biotherm hos Matas.dk 365 kr. //Grand entrance mascara stunning, Elizabeth Arden hos Magasin.dk 230 kr.

Læber
3 / 7

Læber

For mange betyder en hjemmespa-dag ekstra pleje af ansigtshuden. Desværre glemmer vi ofte at afsætte lidt til de udsatte læber, hvis tynde hud har brug for ekstra fugt.

Giv dem ekstra pleje med en læbekur, inden du går i seng, eller læg en læbemaske, næste gang du skal være god ved dig selv.

Dragon’s blood lips masks, Rodial hos Magasin 395 kr.// Lip cure, Tromborg 150 kr.

Baglår
4 / 7

Baglår

Badetøj er nok det sidste, du tænker på lige nu, men før du ved af det, er det sommer igen. Og varmere temperaturer betyder, at den hud, der var gemt væk vinteren over, nu bliver eksponeret for sollys.

Heldigvis kan du komme langt ved bare at have en lækker, velfugtet hud på baglår og bagdel, og her kan du med fordel smøre dig med en fugtende og opstrammende creme.

Body Tone firming concentrate, Exuviance 383 kr. Find nærmeste forhandler på tlf. 33 91 91 48

Hænder
5 / 7

Hænder

Selvom du smører hænderne med håndcreme en gang imellem, er det desværre ikke tilstrækkeligt.

Husk på, hvor mange gange, du (forhåbentlig) vasker hænderne med varmt vand og sæbe i løbet af dagen. Det udtørrer, og derfor skal hænderne fugtes efter vask, så de ikke bliver tørre, kløende eller ældes før tid.

Acai hand creme, Rudolph Care 75 kr.

Fødder
6 / 7

Fødder

Gør det til en vane at smøre fødderne hver aften, inden du putter dig under dynen. De stakkels fødder, og særligt de tørre hæle, har nemlig brug for masser af fugt, så de holder sig pæne og igen bliver klar til sandalsæsonen.

Calm balm 02, Karmameju 249 kr.

Hals og bryst
7 / 7

Hals og bryst

For de flestes vedkommende bliver ansigtet smurt med fugtende creme en til to gange dagligt, men det gør sig ikke altid gældende for huden på bryst og hals. Det bliver du ked af senere i livet, når huden er tør og rynket før tid. Gør det derfor til en vane at smøre din dekolletage mindst en gang om dagen med samme mængde produkt som i ansigtet.

Hals- & decolleté creme, Ecooking 389 kr.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev