Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Cosmo Skin Lounge © costume.dk

Bliv sommerklar med de bedste behandlinger

Vi har testet 4 fantastiske behandlinger, der gør dit ansigt, din krop og dit sind klar til sommeren

Sommerglød

Sommerglød

Nu er det snart tid. Jeg skal i shorts og sommertoppe, men min krop mangler gang i blodcirkulationen, og mit ansigt er uhyggeligt blegt. Jeg tager ned i Cosmo Skin Lounge i Guldbergsgade på Nørrebro i København og vælger straks den behandling, som med sit tiltrækkende navn frister voldsomt - 'Summer Glow'. Jeg får en sund smoothie og nøddeblanding at nyde, mens mine fødder sættes i fodbad med vand og olie. De bliver skrubbet med økologisk scrub, bliver tørret, og jeg tripper over på den opredte briks, hvor jeg lægger mig på maven og får massage med den skønneste kropsolie med rose og jasmin. Åh, en befrielse at få hele kroppen æltet igennem. Jeg vender mig om og får renset mit ansigt, får virkelig effektiv peelingmaske fra Ren i ansigtet, så den grå og triste hud forsvinder. Efterfølgende bliver mit ansigt masseret i en honning- og jasmin-maske, og så får jeg økologisk selvbruner fra The Organic Pharmacy i ansigtet. Imens bliver mine arme og hænder masseret.

Resultat: Jeg har det dejligt. Min krop er super blød, og mit ansigt gløder af liv. Næste dag kan jeg virkelig se selvbrunereffekten, men på en afdæmpet naturlig måde, der hverken er for mørk og slet ikke orange. Folk omkring mig bemærker det også og kommer med komplimenter som: "Du ser så sund ud for tiden”. Tænk, at så lidt kan gøre sådan en stor forskel.

Summer Glow, 75 min. til 795 kr.

Cosmo Skin Lounge
Guldbergsgade 9
København N
Tlf.: 35 39 44 00

Theskinlounge.dk

Naturlig ansigtsløft

Naturlig ansigtsløft

Helle Thorup

Vinterens stress og jag har skabt spændinger og sat spor i mit ansigt. Jeg vælger at smutte forbi Helle Thorup Spa for at gøre noget ved det, så jeg kan være klar til sommeren. Jeg bliver budt velkommen til en kop rød te og en snak med behandleren om mine ønsker og ubalancer. Jeg dufter til forskellige æteriske olier, og de to, jeg vælger, bliver blandet med en planteolie. Olien må jeg få med hjem efter behandlingen. På briksen bliver jeg pakket ind i et blødt tæppe. Mit ansigt bliver afrenset, peelet, og sprayet med en fugtmist. Derefter berører behandleren mit ansigt med sine fingre og giver blide punkttryk, der kaldes energiakupressur - det afspænder væv, muskulatur og sind. Til sidst får jeg kranio sakral terapi på nakke og ben og dagcreme i ansigtet. Med hjem får jeg den endelige blanding af min personlige og økologiske olie, for balance, ro, glæde og smuk hud.

Resultat: Jeg går fra Helle Thorup Spa med et afspændt ansigt og en følelse af god blodgennemstrømning. Kigger mig straks i spejlet derhjemme, og synes jeg kan se en lille bitte forskel som et mere sundt og blødt look. Om aftenen kan jeg virkelig mærke, at mit ansigt slapper mere af i alle dets muskler, end før behandlingen, og cirka en uge efter er der stadig lidt af den følelse tilbage. Jeg overvejer at få en behandling til - snart.

Goddess Facelift Healing, 60 min. 900 kr. inkl ansigtsolie. 90 min 1.200 kr. inkl. behandlingens brug af Ole Henriksen produkter.

Hos Julia Kim i Helle Thorup Spa. Du kan booke Julia Kim på julia@juliakim.dk
Vendersgade 27
København K
Tlf.: 3312 4200

Hellethorup.dk

Vitaminmassage

Vitaminmassage

Samadhi Spa

Jeg har brug for ro og velvære og en dybdegående massage af min krop for at lade op til sommeren. Jeg går op ad trapperne til det smukke, rolige og fantastisk indrettede Samadhi Spa. Jeg klæder mig helt af og ifører mig en badekåbe og bliver fulgt ind i et smukt rum med en hængekøje, levende lys og et boblebad, som jeg sænker hele min krop ned i og nyder 30 minutters ro og fred til lyden af musik og skummende, boblende varmt vand, der omfavner min nøgne krop. Der er blevet stillet shampoo og scrub frem til mig, og jeg bruger sidstnævnte på min krop for at gøre den klar til næste del af behandlingen. Jeg bruser mig ren, tager badekåbe på igen og følger med til et andet rum. Her lægger jeg mig på en opredt briks, hele min krop påføres en velduftende aromaterapeutisk vitamincreme, og jeg bliver pakket ind i lagen og tæppe og får ansigtsmassage med arganolie og en hovedbundsmassage, mens cremen trænger helt ind i min hud på kroppen. Derefter får jeg en time lang kropsmassage. Massørens dybdegående hænder samt hendes kærlige, opmærksomme og omsorgsfulde væsen bringer tryghed og velvære helt ind i mit hjerte. Efter massagen får jeg serveret en velsmagende frugt-smoothie.

Resultat: Jeg ønsker ikke at forlade stedet, fordi der er så dejligt. En befriende oase placeret midt i København. Jeg bliver sendt tilbage til verden udenfor med en dyb følelse af kærlighed, blød hud, afslappet sind og afspændte muskler. Om aftenen er jeg vildt tørstig og drikker masser af vand. Jeg kan mærke, at jeg fysisk og psykisk har gjort noget rigtig godt for mig selv.

Samadhis Spa Wrap, 2 timer til 1.450 kr.

Samadhi Spa
Nørregade 18. 1
København K
Tlf.: 3191 1090

Samadhi-spa.dk

Ansigtsluksus

Ansigtsluksus

Complete Me

Jeg beslutter mig for at besøge spaklinikken Complete Me for at få en ansigtsbehandling med produkter fra Jurlique, så jeg kan komme de døde hudceller, den tørre hud og de tilstoppede porer til livs, før sommeren for alvor sætter ind. Jeg bliver mødt med lækker smoothie, tørrede frugter og nødder og bliver pakket ind på briksen i den lille og hyggelige kabine, hvor behandlingen skal foregå. Jeg tager tre dybe indåndinger under en aromaterapeutisk lavendelolie, får afrenset mit ansigt, eksfolieret de døde hudceller bort med en peeling, der indeholder havreklid og mælkesyre, får damp og dybderens. Derefter bliver min hud i ansigtet stimuleret med tesla-lysterapi, der virker desinficerende og poresammentrækkende. Mine bryn bliver rettet, og min trang til en skøn og dyb ansigtsmassage bliver indfriet på bedste vis. Jeg ligger med en fugtende maske på ansigt og læber i ti minutter, mens min nakke, skuldre og hænder bliver masseret, og så får jeg dag- og øjencreme på. Slutter min behandling af med en tur i Complete Me's effektive massagestol, mens jeg lytter til musik og slapper af.

Resultat: Mit ansigt er fri fra urenheder, er gennemfugtet og fuld af liv. Jeg lover mig selv at holde det ved lige med endnu en behandling om et par måneder, og så sætter jeg mig selvfølgelig i massagestolen igen, så jeg til en god pris også kan få lidt af kroppen med.

Complete Facial Luxury 1 time og 15 min. til 795 kr. Massagestol 15 min. til 75 kr.

Complete Me
Badstuestræde nr. 11
København K
Tlf.: 3312 3450

Complete-me.dk