© @mariehindkaer

"Du er ganske enkelt garanteret en smuk hud med denne i tasken."

Se, hvilke 3 produkter skønhedsredaktøren altid pakker med i tasken, når hun rejser.

Jeg elsker at rejse, og benytter enhver mulighed for at pakke min kuffert og tage på eventyr. Meget ofte må jeg efterlade det meste af hudplejerutinen derhjemme, da jeg foretrækker kun at rejse med håndbaggage – og det sætter krav til de få produkter jeg har med. Kig med nedenfor, hvor jeg deler 3 af dem, der er sikret en plads, når jeg checker gennem security og ud i verden.

vintner's daughter botanical serum

"Det ultimative serum, der giver nok fugt til, at jeg ikke behøver pakke anden creme med i tasken end min solcreme. Serummet er fyldt med nærende olier og ekstrakter fra blandt andre gurkemeje, avocado og kæmpe natlys, og giver den blødeste hud med din fineste glød. Og så er den fantastisk til at berolige en mere sensitiv hud efter en dag i solen. Den er dyr, men drøj, og du er ganske enkelt garanteret en smuk hud med denne i tasken."

VINTNER'S DAUGHTER
Active botanical serum
1.565 kr.

"Jeg har ikke så meget makeup med, når jeg rejser, og de få produkter jeg har med et som oftest multiprodukter. Som denne palette fra RMS Beauty, der både har farve til kinderne, læberne og øjnene."

RMS BEAUTY
Signature set
379 kr.

rowse tangerine cleansing balm

"Rowse er stadig et forholdsvis nyt beautybrand i Danmark, og har du ikke allerede stiftet bekendtskab med brandet er denne cleansing balm et virkelig godt sted at starte. Jeg masserer den honning-agtige balm godt ind i huden, og skummer den derefter op med lidt vand, inden jeg vasker den af. Den kan i øvrigt også bruges som en rensende ansigts maske, hvis du lader den sidde 10-15 minutter."

ROWSE
Tangerine cleansing balm
220 kr.