© Wenn.com

Ekspertens vidunderkur mod urenheder

“Jeg rådede en ung pige med tør og uren hud til at prøve den, og efter 14 dage kom hun tilbage med blomster som tak!”

Michelle Engel Møller, 33 år, er personlig Beauty-shopper i Magasin i Lyngby, hvor hun ud fra samtale og hudanalyse finder de bedste skønhedsprodukter til sine kunder. Her deler hun sine bedste råd til hud og skønhed.

Hvad er den største glæde ved dit job?

“At jeg har frihed til at rådgive mine kunder til de bedste produkter uden at være låst af at repræsentere et bestemt brand. Jeg er glad for at tale med kunderne om deres daglige rutiner, hvor jeg oftest finder årsagen til problemerne. Nogle gange er det kun en enkelt vaneændring eller et nyt produkt, der løser problemet.”

Hvor kan vi blive bedre til at passe på vores hud?

“Rigtigt mange glemmer, hvor vigtigt det er at rense huden – især om morgenen forsømmer mange det. Men huden har arbejdet og udskilt affaldsstoffer i løbet af natten, og det skal vaskes af. Til gengæld er jeg glad for, at mange bruger solbeskyttelse hele året.”

Hvilke trends ser du inden for skønhedsfeltet?

“Naturlige ingredienser – plantebaserede ingredienser og brugen af essentielle olier. Forbrugerne er blevet bevidste om, at man er, hvad man spiser – og hvad man smører på huden. På makeupfronten er der masser af shine og makeup i brændte farver.”

Hvad skal dine kunder går herfra med?

“Inspiration og større selvtillid. Mange efterspørger makeup, som kan slette ting i deres ansigt, de er kede af – for eksempel linjer og rynker. Men det er svært at finde. Det handler om at finde de produkter, der forskønner det, du er træt af, frem for at slette det – det er tegn på et levet liv, og det skal vi omfavne.”

Hvordan får man den bedste vejledning, når man køber skønhedsprodukter?

“Vær ikke bange for at stille spørgsmål. Det er ærgerligt at gå hjem med et fejlkøb, fordi man ikke fik spurgt grundigt nok.”

Hvilket produkt vil du især anbefale?

Glycolactic radiance renewal mask fra Ren. Jeg rådede en unge pige med tør og uren hud til at prøve den, og efter 14 dage kom hun tilbage med blomster som tak for, at hendes hud var blevet meget bedre.”