Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Complete Me © costume.dk

Gør din krop sommerklar

Vi har testet 5 gode sommerbehandlinger, som gør dig og din krop klar til sol, strand og saltvand

Milk & Honey

Costumes journalist Marie Hindkær Andersen har testet Milk & Honey - Cleopatra

Stram op Bikinisæsonen lurer faretruende lige om hjørnet, og efter at have været pakket ind i støvler og varmt overtøj i måneder, er min krop ikke ligefrem tunet til sol og strand. Derfor tager jeg en tur i Amazing Space og forkæler min krop med Milk & Honey Cleopatra behandlingen - og tager en mini-facial oveni. Først bliver hele min krop smurt ind i en lækker mælke- og honningmaske, som blødgører og opstrammer huden. Jeg bliver pakket ind i et slags varmetæppe, for at masken kan trænge bedst ind, og mens jeg slapper af på briksen, bliver mit ansigt renset, masseret og smurt ind i en opstrammende maske. Herefter får min krop en grundig skrubbetur, og et varmt karbad med rosenolie og rosenblade venter på mig. Der afsluttes med en opstrammende og udrensende krops- og fodmassage, hvor zoneterapi også indgår.

Resultat
Efter behandlingen er jeg helt afslappet, min hud er silkeblød, gennemfugtet og føles strammere. Og så dufter jeg helt fantastisk. Jeg får en lækker frugtdrik, og snupper en tørbørste med, til at vedligeholde min "nye" krop.

Milk & Honey - Cleopatra incl. mini-facial
90 min., 995 kr.
Amazing Space
Fortunstræde 1
1065 København K
3333 8233
Amazing-space.dk

Crushed pearl massage

Costumes moderedaktør, Maiken Winther, har testet Crushed pearl massage

Glimtende hud For at blive klar til at hoppe i sæsonens ultra korte shorts, er jeg nødt til at give hele min krop en overhaling. Crushed pearl massage giver glød til kroppen og gør huden mere blød og ensartet. Da jeg ankommer til Complete Me i København, bliver jeg først forkælet med en afstressende smoothie og en skål med nødder. Herefter starter behandlingen. Ultra blødt shea smør bliver blandet op med silkeproteiner og knust perlemor. Produktet bliver masseret ind i hele min krop med en speciel indisk massageform, som exfolierer blidt. Det er utrolig behageligt, og perlemoret er ikke for skrapt ved huden. Jeg forlader klinikken helt afslappet og godt fedtet ind i shea smør.

Resultat
Huden bliver silkeblød og er gennemfugtet og har bestemt en smukkere glød. En scrub efterlader altid irriterende korn, men i dette tilfælde er det små stykker perlemor, som sidder hist og pist og skinner i solen på vej hjem på cykel.

Crushed pearl massage
55 min., 600 kr.
Complete Me
Badstuestræde 11
1209 København K
3312 3450
Complete-me.dk

Summerglow

Costumes journalist Marie Lodberg har testet Summerglow:

Sommerglød i ansigtet
Strandturen nærmer sig, og min hud er selvlysende - dårlig kombination. Behandlingen Summerglow hos The Skin Lounge, som udelukkende bruger økologiske produkter, i København er løsningen. Jeg ønsker glød til ansigtet og kroppen klar til solens stråler.
Min behandler starter med at rense mit ansigt af i rensemælk, som dufter som en engelsk rosenhave. Herefter peeler hun mit ansigt med en maske, som er lavet på en mild frygtsyre. Mens den virker, får min krop en peeling med en grovkornet skrubbemaske, så de døde hudceller ikke har en chance. Ansigtsmasken bliver fjernet, og jeg får selvbruner i hovedet. Der afsluttes med en kropsmassage med rosen- og jasmin-olie, der dufter lifligt.
Resultat: Herligt. Min ansigtshud er helt glat, og jeg har fået friske æblekinder. I løbet af aftenen bliver min hud gradvist brunere af selvbruneren - og der var ikke et skær af orange, som man nogle gange oplever med selvbruner.

Summerglow
90 min., 795 kr.
Skin Lounge
Guldbergsgade 9
2200 København N.
3539 4400
Theskinlounge.dk

Pedicure & voks

Costumes assisterende Art Director, Sacha Vincent Hansen, har testet Pedicure & voks af ben

Sommerklare fødder og ben Det kan ikke altid være lige sjovt at være et par fødder. Lukket inde i mørket hele vinteren og proppet ned i lidt for stramme, høje sko som gnaver og giver grimme vabler og hård hud. Nu skal det være slut. Mine fødder skal være klar til sol, strand og åbne sandaler, så jeg beslutter mig for at afprøve Green Skin's sommertilbud, hvor både en voksning af underbenene og en pedicure indgår. Behandlingen starter med et blødgørende og velduftende fodbad, som efterfølges af en tur på briksen, hvor mine knæ og underben får en gang med voksen. Bagefter er det tilbage til fødderne, som bliver peelet og massereret. Mine negle rettes til og lakeres med en klar neglelak.

Resultat
Mine underben bliver glatte, hårfri og klar til stranden - de næste 3 uger. Jeg er sikker på mine fødder vil takke mig resten af sommeren, fordi de endelig har fået omsorg, flotte negle og blød hud. Jeg glæder mig til at vise dem frem - i mine nye sandaler.

Pedicure & voks af ben (sommertilbud som gælder til og med juli)
80 min., 600 kr. (normalpris 795 kr.)
Green Skin
Gl. Kongevej 169
1850 Frederiksberg C.
3325 4747
Greenskin.dk

Afslappende massage

Lotte Skovgaard Nielsen, der er modeblogger på Afashiontale.dk, har testet Shirodhara Afslappende massage Jeg føler mig stresset, udkørt og har svært ved at samle mine tanker. Selv når jeg holder fri. Noget må gøres. Shirodhara behandlingen, også kaldet det tredje øje, er en gammel terapeutisk behandling, som sender en blid strøm af nærende olie ned på et punkt på panden (kaldet det tredje øje). Strømmen af olie har til formål at fjerne rastløshed og give en indre ro. Helt perfekt, tænker jeg. Mens jeg ligger på briksen og olien rammer min pande (1 liter pr. behandling), bliver jeg mere og mere afslappet og virkelighedsfjern - og jeg er lige ved at falde i søvn. Efter olien får jeg en blid massage af min hovedbund, skuldre og ansigt. Behandlerens kyndige hænder trykker nænsomt, men hvert tryk dæmrer i hele kroppen, og jeg føler (næsten) jeg flyver.

Resultat
Jeg er fuldstændig afslappet og afspændt. Behandlingen lever op til det lovede: indre ro og ingen stress. Og efter en længere periode med søvnløshed, falder jeg uden problemer i søvn om aftenen. Den perfekte behandling at starte sin sommerferie på.

Shirodhara
50 min., 750 kr.
Bricks Spa & Wellness
Grenåvej 127
8240 Risskov
8617 0007
Bricks-spa-wellness.dk

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev