© zara

Her er de bedste solcremer til ansigtet - til enhver hudtype

Solen er dejlig, men uden beskyttelse går det ikke at nyde den. Her er 4 fantastiske solcremer – anbefalet af skønhedsredaktør Marie Hindkær.

Sensitiv hud

Endelig en mineralsk solcreme, der ikke efterlader et hvidligt skær på huden – uanset hudtone. Solcremen fra Lesse er til dig, der har en sensitiv hud – den beroliger, nærer og reparerer, og føles blødgørende og let på huden.

LESSE
Every tone spf 30
759 kr. hos Ilovebeauty.dk

Tendens til urenheder

Solcremen til dig med en olieret hud, der måske også har tendens til urenheder. Konsistensen er ultralet og usynlig på huden, og den trænger hurtigt ind, uden at gøre huden det mindste shiny at se på.

VICHY
Capital soleil spf50+ UV-clear fluide anti-imperfections
198 kr.

Tør hud

Her får du både solcreme, masser af fugt og primer i ét og samme produkt. Solcremen fra Ultra Violette har en smule farve, hvilket understreger den naturlige glød i huden. Og så giver den masser af fugt, hvilket giver din hud en lækker dewy finish uden at se fedtet ud.

ULTRA VIOLETTE
Spf50+ supreme screen hydrating facial skinscreen
339 kr.

Aktiv i solen

Med sin gel-agtige konsistens lægger solcremen fra Lancaster sig helt usynligt på huden. Den giver huden en mat finish uden at klistre – og så er den naturligvis sved- og vandafvisende, hvilket gør den til et must for dig, der dyrker sport i solen.

LANCASTER
Sun sport invisible face gel spf 30
295 kr.