© Anna Stokland

Her er det vigtige sted, du glemmer at beskytte mod solen

Gør solcremen til en lækker del af din hudplejerutine og husk at smøre på de steder, de fleste af os overser. Så undgår du, at din hud tager skade af solens stråler - dit fremtidige jeg vil takke dig.

18. maj 2018 af Benjamin Native Studio for Avène

Solcreme er ikke kun til stranden – faktisk er det et af de vigtigste hudplejeprodukter, hvis du vil holde din hud ung og smuk. 

Du skal især være opmærksom på at beskytte huden på de ekstra udsatte steder, som mange af os helt overser eller glemmer i farten. Så undgår du solskader, og dit fremtidige jeg vil virkelig takke dig for den indsats, du gør nu.

Måske er du endda en af dem, der helt springer solplejen over i hverdagen, fordi du synes cremen fedter og gør det besværligt at lægge makeuppen pænt. Løsningen er at gå efter en solcreme, som har en let konsistens, ikke fedter og lægger sig usynligt og let på huden.

© Eau Thermale Avène

Avène Sun Fluid SPF50+, 50 ml, 139,50 er en let sollotion med effektiv beskyttelse mod UVB- og UVA-stråler. Den føles ikke fedtet og er usynlig på huden efter påføring. Cremen findes både med og uden parfume og indeholder beroligende Termalkildevand fra kilden i Avène.

Her skal du også bruge solcreme

De fleste af os er faktisk gode til at få beskyttet ansigtet med solcreme, men glemmer at smøre videre ned på et sted, der er mindst lige så vigtigt, når vi taler om at holde huden ung og smuk mange år frem – nemlig brystet. 

På området ved brystet, som også kaldes 'décolleté', er huden sart og ekstra udsat for solens stråler, fordi den oftest ikke er beskyttet af tøj. 

Gør det derfor til en god vane at bruge solcreme både i ansigtet og på brystet som en del af din skønhedsrutine om morgenen. Plej din hud, som normalt, og brug solcremen lige efter din dagcreme, inden du lægger makeup. Så får du det bedste og mest naturlige resultat.

Få Costumes skønhedsredaktør Marie Alkestrups bedste tips til solpleje her:

(Foto: Morten Andersen)

Tag solcremen med i tasken

Husk også en taskevariant af din yndlingssolcreme, så du kan friske op i løbet af dagen. Det er især vigtigt på steder som fx overlæben, hvor solcremen bliver slidt af, når du drikker og spiser.

Det samme gælder hænderne, der ligesom brystet er meget udsatte for solens stråler. Selv en vandfast solcreme bliver slidt af i løbet af dagen, hvor du vasker hænder mange gange med sæbe. Smør med solcreme inden du cykler hjem fra arbejde eller sætter dig ud i solen for måske at nyde en kop kaffe med veninderne.

© Eau Thermale Avène

Tag Avène Sun Reflexe SPF50+, 30 ml, 89,50 kr, med i tasken. Solcremen giver en meget høj beskyttelse til ansigt og udsatte områder og er specialudviklet i prisbelønnet emballage, som passer perfekt i håndtasken.

Et friskt pust

Som prikken over i'et på en varm sommerdag kan du fugte og berolige huden med et pust Termalkildevand fra den franske Avène-kilde, der er kendt for sine beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende egenskaber. Faktisk bliver der på verdensplan hvert sekund solgt en flaske Eau Thermale Avène. Gå efter taskevarianten på 50 ml, som du nemt kan have med dig i løbet af dagen.

© Eau Thermale Avène

Så husk solbeskyttelsen – især på de udsatte steder, som vi tit glemmer. Lad være med at se det som en sur pligt, men gør det til en lækker del af din hudplejerutine.

Få flere gode råd om solbeskyttelse på eau-thermale-avene.dk

Du finder produkterne fra Eau Thermale Avène på apoteket.

Måske er du interesseret i ...

Seneste