Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

fleur-kaan-w4Dj3MshHQ0-unsplash © Unsplash

Her er olien, som kan behandle dine mest irriterende hudproblemer

Døjer du med knopper efter intimbarbering, pigmentpletter eller bumser på kroppen? Så kan ét naturmiddel, der er blevet anvendt i århundreder i Australien, være effektivt.

Det er de færreste, som aldrig har oplevet hudproblemer. Uanset om det er på kroppen eller i ansigtet, er det aldrig rart at døje med ting som urenheder, knopper eller infektioner.

Heldigvis findes der noget, du kan gøre, og forskellige ingredienser, som kan hjælpe. Og én ingrediens, som siges effektivt at kunne behandle et utal af hudproblemer, er en australsk olie, som har været brugt i hundredvis af år: nemlig Tea Tree Oil.

Derfor kan den australske olie behandle hudlidelser

Du har måske allerede hørt om Tea Tree Oil, som har været dyrket og anvendt i Australien i århundreder. Olien udvindes fra bladene på det australske træ, Tea Tree – også kendt som Melaleuca Alternifolia, som vokser i den nordøstlige del af New South Wales i Australien. Den oprindelige befolkning har i årevis gjort brug af naturproduktets egenskaber til behandling af forskellige hudlidelser.

Det særlige ved Tea Tree Oil er nemlig, at den modvirker bakterier og derfor kan være effektiv til behandling af mange hudproblemer. Olien er lidt af et universalmiddel, som kan anvendes overalt – både i ansiget, på kroppen, i hovedbunden og i håret. Lige her kan du se flere irriterende hudlidelser, som olien kan bruges til.

Slip for knopper efter intimbarbering

Der kan nemt opstå problemer med irriteret hud efter intimbarbering – som eksempelvis kløe, røde knopper og indgroede hår. Selvom det kan komme ved alle slags barberinger, sker det oftest ved intimbarbering, fordi huden i det område er ekstra tynd og følsom.

Her kan dråberne fra Tea Tree Oil være til stor hjælp, fordi det kan behandle de bakterier, som en barbering kan medføre, og som kan give de irriterende gener efterfølgende. En smart løsning er at afslutte din barbering med en mild og plejende aftershave som Intim balm fra Australian Bodycare, der netop indeholder Tea Tree Oil. Generelt er det også vigtigt, at du bruger en ren skraber for at undgå bakterier.

intimbalm2

Australian Bodycare Intim Balm er en beroligende og plejende aftershave til intimområdet, som modvirker bakterier, røde knopper og indgroede hår. Den er dermatologisk testet og 100 % vegansk.

Lad olien behandle urenheder og bumser

Bumser, hudorme og akne er desværre et issue for rigtig mange – både teenagere og voksne. Og her er Tea Tree Oil også kendt for at kunne have en gavnlig virkning på grund af oliens bakteriedræbende effekt. Bumser opstår nemlig ofte på grund af bakterieudvikling i en tilstoppet talgkirtel, hvorfor det er værd at give de australske dråber et skud.

Du kan også finde produkter til formålet, som kombinerer den antibakterielle olie med andre nærende ingredienser. Australian Bodycare har lavet en body scrub, som kombinerer Tea Tree Oil med det naturlige aktiv allantoin, som blødgør og fugter huden. Det er altså en eksfolierende scrub, som er god mod bumser, urenheder og døde hudceller på kroppen, samtidig med at den plejer.

3-bodyproducts-2

Body Scrub fra Australian Bodycare efterlader din hud blød, opfrisket og beskyttet af den antibakterielle Tea Tree Oil. Scrubben, som du kan påføre i badet, kan bruges på alle hudtyper – også sensitiv hud.

Kig efter plejende produkter, hvor olien indgår

Tea Tree Oil kan bruges til alverdens hudlidelser, og du kan også sagtens finde produkter, som kombinerer olien med andre ingredienser, der er skræddersyet til netop dine udfordringer. Vil du gerne behandle ting som strækmærker, ar, appelsinhud eller pigmentpletter, findes der her flere naturprodukter, som kan gavne dig. For eksempel kan ingredienser som mandelolie og solsikkeolie, der har et højt indhold af E-vitamin, hjælpe med at give en mere glat og pæn hud på kroppen.

Det er netop de ingredienser, som indgår i hudplejeolien Body Oil, som derfor både kan blødgøre og nære din hud, men samtidig også forbedre udseendet af appelsinhud, pigmentpletter, ar og strækmærker på kroppen.

Body-Oil-9

Med 'Body oil' kan du sikre en gennemfugtet hud – og en gennemfugtet hud er en sund hud. Du skal bare påføre et par dråber olie på ren og tør hud to gange dagligt og massere olien godt ind.