© Unsplash

Her er olien, som kan behandle dine mest irriterende hudproblemer

Døjer du med knopper efter intimbarbering, pigmentpletter eller bumser på kroppen? Så kan ét naturmiddel, der er blevet anvendt i århundreder i Australien, være effektivt.

Det er de færreste, som aldrig har oplevet hudproblemer. Uanset om det er på kroppen eller i ansigtet, er det aldrig rart at døje med ting som urenheder, knopper eller infektioner.

Heldigvis findes der noget, du kan gøre, og forskellige ingredienser, som kan hjælpe. Og én ingrediens, som siges effektivt at kunne behandle et utal af hudproblemer, er en australsk olie, som har været brugt i hundredvis af år: nemlig Tea Tree Oil.

Australian Bodycare Intim Balm er en beroligende og plejende aftershave til intimområdet, som modvirker bakterier, røde knopper og indgroede hår. Den er dermatologisk testet og 100 % vegansk.

Lad olien behandle urenheder og bumser

Bumser, hudorme og akne er desværre et issue for rigtig mange – både teenagere og voksne. Og her er Tea Tree Oil også kendt for at kunne have en gavnlig virkning på grund af oliens bakteriedræbende effekt. Bumser opstår nemlig ofte på grund af bakterieudvikling i en tilstoppet talgkirtel, hvorfor det er værd at give de australske dråber et skud.

Du kan også finde produkter til formålet, som kombinerer den antibakterielle olie med andre nærende ingredienser. Australian Bodycare har lavet en body scrub, som kombinerer Tea Tree Oil med det naturlige aktiv allantoin, som blødgør og fugter huden. Det er altså en eksfolierende scrub, som er god mod bumser, urenheder og døde hudceller på kroppen, samtidig med at den plejer.

Body Scrub fra Australian Bodycare efterlader din hud blød, opfrisket og beskyttet af den antibakterielle Tea Tree Oil. Scrubben, som du kan påføre i badet, kan bruges på alle hudtyper – også sensitiv hud.

Med 'Body oil' kan du sikre en gennemfugtet hud – og en gennemfugtet hud er en sund hud. Du skal bare påføre et par dråber olie på ren og tør hud to gange dagligt og massere olien godt ind.