© Unsplash

Her er produkterne, der kan give din hud et intensivt fugtboost

Med denne nye hudplejeserie fra Decubal kan du give din hud al den fugt, den behøver!

Efter en sommer med sol og badning i saltvand, kan huden godt have brug for et ekstra fugtboost. Og redningen er her! Den nye hudplejeserie fra Decubal giver nemlig din hud intensiv fugt øjeblikkeligt, men også langvarigt, så den bliver stærk og modstandsdygtig.

Hudplejeserien er desuden lige noget for dig, der har sensitiv og tør hud. Produkterne er nemlig både parfumefri og allergicertificerede, hvilket er helt perfekt til den lidt sarte, sensitive hud. De er desuden veganske.

Ansigtsserien fra Decubal indeholder både dagcreme med SPF, en natcreme og et serum. Konsistensen er let, og produkterne absorberes lynhurtigt på huden.

Vi dykker ned i de tre produkter herunder.

© Decubal

Decubal Hydrating Serum

Et serum er et meget koncentreret hudplejeprodukt, så hvis du virkelig vil give din hud noget effektiv pleje, så skal du altså have et serum som en del af din hudplejerutine. Sera indeholder ofte mindre vand end cremer og har derfor en højere koncentration af aktive ingredienser, som kan trænge hurtigt og dybt ned i hudoverfladen.

Decubal Hydrating Serum giver da også din tørre hud et øjeblikkeligt fugtboost – faktisk oplever hele 90 procent i et klinisk studie*, at produktet virker øjeblikkelig fugtgivende allerede efter første påføring. Serummet øger desuden hudens fugtighedsniveau i 48 timer med en høj koncentration af et tredobbelt fugtkompleks: Hyaluronsyre, havekstrakt og mikroalger, som fugter, genopbygger og beskytter din hud.

Hele 97 procent af testpersonerne i det kliniske studie vil desuden anbefale hydrating serum, så der er god grund til at teste produktet af, hvis du har tør og sensitiv hud.

Decubal
Hydrating Serum
179,95 kr. hos webapoteket.dk

© Decubal

Decubal Hydrating Day Crem SPF 30

Når du har påført dit serum, skal du fortsætte med dagcremen. Den nye dagcreme fra Decubal, Hydrating Day Cream SPF 30, indeholder solfaktor og fugter din tørre hud øjeblikkeligt og langvarigt.

Cremen har en let konsistens, der hurtigt absorberes, og den gør din tørre hud både fugtet, blød og mere elastisk. Intet under, at hele 100 (!) procent af testbrugerne anbefaler Hydrating Day Cream efter kun en enkelt dags brug.

Decubal
Hydrating Day Cream SPF 30
119,95 kr. hos webapoteket.dk

© Decubal

Decubal Hydrating Night Cream

Den primære forskel på en dagcreme og en natcreme er, at en dagcreme beskytter huden i løbet af dagen – og din natcreme genopbygger og plejer huden, mens du sover. Derfor er det da også en god idé at benytte sig af begge typer af cremer.

Det gælder også denne natcreme, der ligesom resten af produkterne fugter intensivt, men som også plejer og genopbygger din hudbarriere, mens du sover.

Du kan med fordel påføre serummet igen om aftenen, inden du bruger natcremen. Husk at lade serummet absorbere, før du smører cremen på.

Decubal
Hydrating Night Cream.
129,95 kr. hos webapoteket.dk

© Decubal

*tilfredshed er vurderet af 30 personer i klinisk studie.