© Anna Stokland

Nu kan du få solcreme i pudderform

Vink farvel til fedtet og hvid solcreme. Solcreme anno 2019 er smartere end nogensinde og kan let påføres ovenpå din makeup

For mange er påføring af solcreme forbundet med en del irritation, da produkterne kan være fedtede, give et hvidt skær eller komme i karambolage med din makeup. Heldigvis hører alle disse problemer fortiden til takket være den nye generation af pudder-solcremer.

I dag kan du pudre dig til solbeskyttelse, da flere brands har lanceret bud på solbeskyttelse i pudderform. Produkterne er særligt god til dig, som foretrækker en mat hud eller har brug for at lægge ny solbeskyttelse i løbet af dagen, fordi pudderet nemt kan børstes over ansigtet uden at ødelægge din makeup.

Pudder-spf både føles og ligner almindelig løs pudder, men giver solbeskyttelse fra enten enten zinkoxid eller titandioxid, som også kaldes for mineralske solfiltre.

Mineralske solfiltre giver en fysisk blokering af solens stråler ved at reflektere dem væk fra din hud, og pudderet kan i de fleste tilfælde fås i gennemsigtige varianter og med farve til dig, der ønsker en kosmetisk effekt.

Sådan gør du

Produkterne kommer enten med pensel eller svamp, og du skal sørge for at fordele et godt lag i hele ansigtet og på halsen. Blend eventuelt det solbeskyttende pudder efter med fingrene, og så er du klar.