Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Plej ansigtet, kroppen, håret og fødderne. © Getty Images

Sådan bliver du efterårssmuk

Se, hvordan du passer på ansigt, krop, hår og fødder i efteråret

Ansigt

Krop
1.
Brug en bodyscrub, så en frisk og glat hud kommer til syne og din blodcirkulation bliver øget. Brug en bodyscrub en gang om ugen i efteråret.
2. Fugt din hud - det giver ikke bare en blød hud, men det gør også, at din sommerkulør holder længere. Har du tør hud, bør du bruge en olie i stedet for en bodylotion.

Hår

Hår
1.
Undlad at vaske dit hår hver dag, for det kan øge den naturlige fedtproduktion i håret og kan skabe ubalance i både hår og hovedbund. Vask hellere dit hår hver anden dag med en mild shampoo.
2. Efter en lang sommer har dit hår behov for ekstra pleje og næring. Sol og saltvand udtørrer nemlig dit hår, så brug en plejende hårkur en gang om ugen.

Fødder

Fødder
1.
Plej dine fødder med et varmt fodbad tilsat badesalt. Tag dine fødder op efter 10 minutter, og slib den hårde hud mildt med en pimpsten eller fodfil.
2. Masser herefter med en blødgørende skrub indeholdende æteriske olier, skyl, og du har fået de blødeste fødder.
3. Blødgør dine neglebånd med en olie, og skub dem forsigtigt tilbage. Klip dine negle lige over, og fil dem forsigtigt til.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev