Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© costume.dk

TEST Masker

Intensiver dit hudplejeritual efter sommerens skrappe stråler.

Intensiver dit hudplejeritual efter sommerens skrappe stråler med en ekstra plejende ansigtsmaske tilpasset netop din hudtype og dine behov

Renser
En maske, som er baseret på bi-produktet propolis, der er bakteriedræbende, dybderenser og hindrer udbrud. Lad den sidde på din nyrensede hud i fem til ti minutter, og mærk, hvordan din hud bagefter er glat, beroliget og ren. Lider du af acne eller meget fedtet hud, kan du bruge masken som kur. Smør den på problemet og sov med den tre aftener i træk.
Propolis mask fra Joëlle Ciocco til 530 kr.

Lysner
En lysnende maske med frugtsyrer, som samtidig fjerner dine døde hudceller. Efter bare to ganges brug forbedrer den misfarvninger, giver en frisk teint og en ensartet hud. Men lad den kun virke 8 til 10 minutter en gang om ugen på din rene hud, for den kan være lidt stærk til sart hud og gøre din hud ekstra solfølsom.
Whitening face mask with fruit acids fra Apivita til 25 kr. for to breve.

Strammer op
Anti-rynke masken passer til alle hudtyper, også uden rynker. Den er ekstremt fugtgivende, fjerner døde hudceller og renser din hud ved hjælp af papaya-enzymer og a-vitamin. Den er så opstrammende, at du nærmest fornemmer et mini-lift, og din hud får fantastisk lød og liv bagefter. Brug den
én til to gange om ugen.
Vit-a-plus firming treatment masque fra Md Formulations til 390 kr.

Fugter
Massér fugtmasken ind i din rene hud, lad den sidde to til tre minutter, og skyl den af eller fjern den med en renseserviet. Ud over at fugte, blødgøre og give en meget klar udstråling får den din makeup til at sidde perfekt og din hud til at falde til ro. Er derfor velegnet i de perioder, hvor din hud har tendens til at stresse og blive ekstra tør. Brug den to til tre gange om ugen.
Moisture relaxing mask fra Shiseido til 355 kr.