Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kølende © costume.dk

TEST Øjencremer

Intensiv forkælelse til de sarte øjenomgivelser

Huden omkring dine øjne er den sarteste i dit ansigt og kræver derfor ekstra god pleje. Her er 4 former for intensiv forkælelse :

Opfriskende

Opfriskende
Plantidote mega-mushroom eye serum fra Dr. Andrew Weil for Origins er både let i konsistensen og meget drøj i brug. Serummet får hævede, trætte øjne til at lægge sig og føles opfriskede. Du kan bruge den både morgen og aften. Den fedter nemlig ikke og er derfor ideel under din makeup.
Plantidote mega-mushroom eye serum fra Dr. Andrew Weil for Origins til 395 kr.

Anti-aging

Anti-aging
Den bløde øjencreme med anti-age-effekt fra Christian Diors Capture totale-serie nærmest smelter ind i huden. Fugter godt og fedter ikke og får i løbet af et par uger dine øjenomgivelser til at syne lettere og glattere. Nem at bruge, fordi et tryk på pumpen svarer til en portion til hvert øje. Dup den på morgen og aften for det hurtigste resultat.
Capture totale multi-perfection eye treatment fra Christian Dior til 620 kr.

Fugtgivende

Fugtgivende
Den fede, cremede øjen-baume fra Clinique er utroligt fugtgivende og mindsker samtidig mørke rander og hævede øjne. Brug den også, inden du skal sove, efter du har renset din makeup af. Det har dine øjne godt af. Dup den forsigtigt ind med fingrene, så du stimulerer blodcirkulationen omkring øjnene.
All about eyes rich baume total regard et contour fra Clinique til 260 kr.

Kølende © costume.dk

Kølende
Har du fået for lidt søvn og er begyndt at kunne se det på mørke og lidt posede øjenomgivelser, har Chanel en løsning: en kur med serum og eyepads. Du smører serummet rundt om øjnene, lægger derefter en eyepad under hvert øje og lader dem sidde i ti minutter både morgen og aften. Resultatet er en kølende og lindrende fornemmelse.
Ultra correction total eye revitalizer fra Chanel til 760 kr.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev