Forkæl din hud med en ansigtsmaske. © costume.dk

Test: Se de 3 bedste ansigtsmasker

Få smuk og gennemfugtet hud med tre gode ansigtsmasker

Vitaminrig

Multivitamin Power recovery masque fra Dermalogica til 395 kr.

Hvis du leder efter en plejende maske fyldt med vitaminer, er denne maske ideel. Den tykke og cremede konsistens lægges på huden i et tykt lag. Farven er meget lys, når den påføres, men de mange vitaminer får masken til at ændre farve i løbet af ti minutter. Dette skyldtes iltning. Huden efterlades spændstig, og det er tydeligt at se, at de fine tørheds- og dehydrerings-linjer, der kan forekomme i en stresset og træt hud, mindskes tydeligt. Den perfekte maske til at få smuk hud inden en stor fest eller efter en lang flyvetur, hvor man skal se frisk ud, lige når man er landet. Bedst til tør og dehydreret hud.
Multivitamin Power recovery masque fra Dermalogica til 395 kr.**Chokoladefyldt**

Raw Chocolate Face Pack fra Raw Gaia til 149 kr.

Masken fra engelske Raw Gaia består af rå chokoladepulver og ingredienser som mildt rensende rødt ler og krydderiet gurkemeje. Fordi ingredienserne i masken er uopvarmede, beholder de deres vitaminer og mineraler optimalt. Rå chokolade er kendt for at have det højeste indhold af antioxidanter og er derfor perfekt i blandingen til en maske, der skal give smuk hud. Tag en teskefuld af det lysebrune pulver, og bland den med en lille smule vand, så du får en tyk cremet masse. Læg den yderst velduftende chokolademaske på hele dit ansigt og din hals. Lad den virke i ti minutter, og fjern den til sidst med vand. Resultatet er blød, velnæret og mere ensartet hud.
Raw Chocolate Face Pack fra Raw Gaia til 149 kr.

Blomsterspækket

Intense Recovery Mask 40 ml. fra Jurlique til 350 kr.

Intense recovery-masken fra australske Jurlique er cremet, grøn og blød og meget nem at lægge på dit ansigt. Masken dufter naturlig af de biodynamiske blomster og planter, som den er proppet med - morgenfrue, grøn te, gurkemeje, tidselolie, avocadoolie. Den indeholder også A-, C- og E-vitamin. Masken giver en god fugtdosis til din udsatte sommerhud, den nærer, plejer og beroligerer, så den er perfekt efter en udtørrende tur i solen. Du kan sagtens bruge den milde maske to gange ugenligt i ti minutter pr. gang sommeren igennem. Nyd hvordan din hud får en gennemfugtet og sund udstråling. Husk også at bruge den på hals og decolleté. Intense Recovery Mask 40 ml. fra Jurlique til 350 kr.