victoria beckham smuk hud med skin food fra weleda
© Wenn.com

Victoria Beckham afslører sin prisvenlige hud-hemmelighed

Den stilfulde designer har brugt denne creme, siden hun var helt ung, og prisen er så lav, at alle kan være med

1. december 2017 af Marie Alkestrup

Dyre behandlinger, cremer, dermaroller og spaophold. Stjernerne har vaner i det høje prisleje, når det kommer til skønhed. Eller har de?

Victoria Beckam er ikke bare kendt for sine stilsikre design, men er også en stor inspirationskilde, når det gælder skønhed. Hun har blandt andet designet flere populære makeupkollektioner med Estée Lauder, og går generelt meget op i forskønnende pleje. Designeren har tidligere fortalt, at denne fødevare er en af grundene til hendes smukke hud, og i nyt interview deler hun endnu flere gode tips, og fremhæver en meget prisvenlig creme, som hun har sværget til, siden hun var helt ung.

Psst ... Her er 3 tricks, der får din foundation til at ligne ægte hud

Der er tale om cremen Skin Food fra Weleda, som også er en favorit i blandt flere modeller, og med en pris på 105 kroner, har de fleste råd til Victoria Beckhams favoritcreme.

I et interview med Intothegloss.com fortæller Victoria Beckham, hvordan hun eksempelvis bruger Skin Food til at holde på kuløren i længere tid: 

“Dens konsistensen er virkelig tyk og cremet. Når jeg er solbrun, blander jeg den med kokosolie, den samme slags, som man bruger til madlavning, og så smører jeg hele min krop ind i blandingen. Det er nok ikke alle, der vil være lige vilde med den fedtede konsistens, men det hjælper mig virkelig til at beholde min brune farve længere. Når den er blevet absorberet, føles det som om, at min hud har fået en stor fugtende drink. Jeg får virkelig brugt mange af dem, og ville ønske, at de lavede dem i større størrelser,” siger Victoria Beckham til Intothegloss.com. 

Med denne creme er det altså muligt at få hud som Victoria Beckham – selv på et SU-budget. 

Måske er du interesseret i ...

Seneste