I mit toiletskab: Karen Marie Groth

Kvinden bag Beautyhero inviterer os indenfor i sit skønhedsunivers, der byder på alt lige fra hudpleje til kunstneriske negle

I Karen Maries toiletskab
1 / 5

I Karen Maries toiletskab

“Jeg står bag skønhedskonceptet og onlineshoppen Beautyhero.dk.

Til dagligt arbejder jeg som eksklusiv distributør bag skønhedsprodukterne Mario Badescu og Magicstripes i Danmark.”

Hud
2 / 5

Hud

HVILKE PRODUKTER BRUGER DU TIL DIN HUD?

“Alle produkter på Beautyhero.dk er produkter, som har fået min hud tilbage i balance. De er hver og en håndplukket og testet af mig, mit netværk og hudlæger. Jeg bruger derfor udelukkende produkter fra Mario Badescu og Magicstripes pt., fordi jeg endnu ikke har fundet noget, der overgår de to brands.

De er en fornøjelse at arbejde med, og det er så fedt at mærke ens egen begejstring give genlyd hos mine kunder.

Det skal dog understreges, at jeg tester og researcher konstant for at finde den næste beautyhero, og det er noget af det bedste, jeg ved.”

Makeup
3 / 5

Makeup

HVILKEN MAKEUP BRUGER DU TIL HENHOLDSVIS HVERDAG OG FEST?

“Jeg går ikke med så meget makeup til daglig. Men jeg elsker det naturlige look med fokus på en smuk ‘dewy hud’ og ‘moist læber’. Skal jeg ud, er det samme kombi dog med lidt mere farve på ‘them lips’. Elsker læbestifterne fra YSL.

Efter en lang periode med min favorit tinted moisturizer fra Shu Uemura, er jeg gået tilbage til Jane Iredales Mineral pudder. Og så er jeg en sucker for neglelak og er derfor også gået sammen med New York-based negleartist, Monica Hues, om et eksklusivt Beautyhero negle-lirs koncept, det er så sjovt, at lave de der små customized projekter.”

Hår og duft
4 / 5

Hår og duft

HVAD DUFTER DU AF?

“Amacing Grace fra Philosophy. Det har jeg gjort siden 2000 og har ikke planer om at ændre på det.”

HVORDAN PLEJER DU DIT HÅR?

“Jeg har aldrig gået så meget op i hår, indtil jeg mødte min frisør Simone Rosengaard (hos Gun-Britt), som har fået mine øjne op for, hvor vigtigt det er at tage sig tid til at pleje sit hår. Så min nuværende kombi er Olaplex to gange om ugen og så en helt neutral Dermalog shampoo fra Apoteket. Da for meget parfume let irriterer min hud.”

5 / 5

HVAD ER DINE TRÆNINGSRUTINER?

“Jeg mediterer minimum tre gange om ugen i 20 minutter om dagen. Og så træner jeg to gange om ugen. Og hvis jeg ikke når i træningscenteret, så laver jeg øvelser derhjemme. For tiden er jeg vild med Emilie Liljas små videoer – helt geniale når man har for travlt til noget andet.”

BEDSTE SKØNHEDSTIP?

“Sørg for ikke at gå amok i alle mulige vilde skønhedsrutiner. Keep it simple, og se på din hud. Viser den tegn på overbelastning, så giv den ro, og brug kun få, men nærende produkter. Og hold igen med eksfoliering, huden har ikke brug for at blive skrubbet tre gange om ugen. Gør det en til to gange hver 14. dag, det er rigeligt. Og så sørg for at holde en god søvnrutine så vidt muligt.”

STØRTE BEAUTY OBSESSION?

“Koreanske skincare tutorials på YouTube – det er helt klart min gulity pleasure.”

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev