I mit toiletskab: Marie Jedig

23-årige Marie Jedig, selvstændig modeblogger, holder sine lokker lyse med sølvshampoo og dufter skønt af blomster. Se alle hendes skønhedstips her

© mariejedig.com
1 / 5

"Jeg hedder Marie Jedig, er 23 år gammel, oprindeligt fra Sydsjælland, men lige nu bosat i København. Jeg arbejder som modeblogger på Mariejedig.com, og har gjort dette professionelt gennem fire år.

Udover arbejdet med bloggen, arbejder jeg deltid med PR for smykkefirmaet Jane Kønig, og laver til tider forskellige former for modelarbejde, stylistjobs, designsamarbejder og lignende. Lige nu er jeg i gang med tre hemmelige projekter, som alle bliver released i foråret 2016."

Hud og hår © mariejedig.com
2 / 5

Hud og hår

"På min hud elsker jeg at bruge Tromborgs produkter, som både skønne at se på og anvende, og de er mine absolut favoritprodukter, når det kommer til kropspleje.

Da mit hår er farvet lyst, gør jeg ekstra meget for at passe på det. Jeg har et stærkt og tykt hår fra naturens side af, og jeg vasker det kun hver tredje dag, og anvender sølvshampoo ved hver anden hårvask, for at tone mine lyse lokker i en kold nuance.

Derudover bruger jeg hårkur i stedet for balsam ved hver eneste hårvask, og er her særligt glad for Envies yoghurtmaske. Da jeg kun vasker hår to gange om ugen og har pandehår, som desværre hurtigt fedter til, er jeg glad for at bruge tørshampoo - Kevin Murphys udgave er blandt favoritterne."

Makeup © mariejedig.com
3 / 5

Makeup

"Jeg elsker makeup, og at lægge det på andre – men når det kommer til mig selv er variationerne desværre små. Jeg ejer både dyrt og billigt kosmetik, men i øjeblikket er alle mine favoritter budgetvenlige, hvilket er rart, for en forandrings skyld.

Jeg anvender altid concealer omkring øjne og på eventuelle urenheder, og foundation (Maybellines wonder nude) på hage, næse og kinder. Aldrig i panden. Min favoritmascara er fra L'Oreal (Volume million lashes), og anvendes efter et let buk med en øjenvippebukker. En smule eyeliner i yderste øjenkrog og en brynmascara på øjenbrynene, og jeg er good to go.

Til fest kan jeg eventuelt finde på at lægge smokey eyes i sjældne tilfælde, eller at putte en rød læbestift på læberne. Her er jeg glad for Maxfactors Lipfinity, som holder HELE natten, og som ikke smitter af."

Duft © mariejedig.com
4 / 5

Duft

"Byredos Flowerhead er min yndlingsduft, og også den duft, der høster flest komplimenter, når jeg har den på. Idéen om en signaturduft er enormt fin, men det har været svært for mig at begrænse mig, da jeg generelt set holder meget af feminine, søde dufte."

Træning og skønhed © Instagram / @mariejedig
5 / 5

Træning og skønhed

"Jeg lever heldigvis et aktivt liv naturligt og bevæger mig altid rundt til fods, hvilket vil sige, at jeg dagligt vandrer en del kilometre. Derudover har jeg spillet musical og teater i 15 år, og får herigennem også en del motion i form af dans og bevægelse.

Mit bedste skønhedstip er en ond kliché; men drik vand og smil! Du bliver så meget mere levende og smuk at se på af et smil, og vand er med til at holde din hud smuk og fri fra urenheder."

Psst ... Se mange flere seje kvinder og deres toiletskabe lige her.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev