© Marie Hindkær

”Ingen går fri for linjer og rynker, medmindre de aldrig i deres liv har grint”

Ifølge skønhedsredaktør Marie Hindkær skal vi tale mindre om anti-aging og mere om, hvordan du skaber den bedste udgave af dig selv – uanset alder. Læs det personlige interview, hvor hun også fortæller, hvad hun selv gør for at pleje sin hud indefra.

Hvordan har du det med begrebet anti-age?
“Personligt er jeg ikke tilhænger af termen anti-age. Jeg synes hurtigt, det kommer til at klinge lidt negativt. Jeg synes meget hellere, vi skal tale om, hvordan man skaber og bevarer en sund balance og glød i huden – uanset alder.”

Hvad kan skønhedsindustrien gøre for at ændre diskursen omkring aldring?
“Tale mindre om anti-age og mere om, hvordan man skaber den bedste udgave af sig selv. Efter min mening er skønhedsindustrien blevet bedre, men stadig ikke god nok, til at inkludere en bredere aldersgruppe i deres kampagner. Jeg synes, det er sejt, når et beautybrand tør vise mere relaterbare og mindre retoucherede kvinder i sine kampagner. Ingen går fri for linjer og rynker, medmindre de aldrig i deres liv har grint. Jeg ser meget hellere, at der fokuseres på, hvordan man kan skabe den bedste udgave af sig selv – med det, man nu engang har fået fra naturen, og som matcher det stadie af livet, hvori man befinder sig.”

”Hvis du ikke ønsker at få rynker, skulle du være holdt op med at smile for flere år siden.” Sådan sagde The Body Shops grundlægger, Anita Roddick, der kæmpede for menneskerettigheder, miljø og ikke mindst selvværd.

© The Body Shop

Den nye Edelweiss-hudplejeserie fra The Body Shop har en dobbelt så høj koncentration af edelweiss i samtlige produkter. Den lille stærke blomst styrker hudens naturlige barrierer og giver en glattere overflade.

© The Body Shop

Hvad er sund hud for dig?
“En sund hud for mig er en hud i balance, hvilket ikke kun hænger sammen med at bruge de rette produkter, men i ligeså høj grad med diæt og livsstil.”

Hvordan oplever du, at din livsstil påvirker din huds sundhed?
“Hvis jeg for eksempel er stresset eller ikke sover nok, kan jeg med det samme se det på min hud. Den blusser op, føles meget mere sensitiv, og gløden forsvinder nærmest fra det ene øjeblik til det andet. Derfor går jeg også meget op i mit velvære og prioriterer min nattesøvn næsten religiøst. Du bliver, hvad du spiser – både indeni og udenpå – så tag dig tid til at mærke efter i forhold til både stressniveau, søvn og kost.”

”Jeg synes, vi skal tale mindre om anti-age og mere om, hvordan man skaber den bedste udgave af sig selv.” – Skønhedsredaktør Marie Hindkær

© Marie Hindkær
”Hvis du ikke ønsker at få rynker, skulle du være holdt op med at smile for flere år siden.” — Anita Roddick, grundlægger af The Body Shop

Edelweiss-serien indeholder stadig favoritterne fra Drops of Youth-serien, men der er også kommet to nye produkter til – Edelweiss Cleansing Concentrate og Edelweiss Intense Smoothing Cream.

© The Body Shop

Styrk hudens naturlige forsvar

The Body Shops populære hudplejeserie Drops of Youth har fået en makeover med ny formel, ny emballage og nyt navn. Serien er stadig skabt til at styrke hudens naturlige forsvar og barriere, men er nu opkaldt efter dens hovedingrediens, Edelweiss-blomsten, der vokser under barske omgivelser i Alperne og alligevel formår at forsvare og reparere sig selv. Navneskiftet trækker også tråde tilbage til grundlægger Anita Roddick, der gjorde oprør mod anti-aging.

Læs mere om Edelweiss-serien her.