© Amalie Star

Insta-stjerne: "Min mor delte sin hemmelighed med mig, og nu deler jeg den med jer."

Influent og Tik Tok stjerne Amalie Star om produktet, der giver hende super blød hud - og også to makeupfif, du ikke vil misse.

Fenty beauty sticks

"Jeg er blevet utrolig glad for Fentys beauty sticks. Jeg har fornyligt genfundet dem i min make-up pung, og særligt nuancerne 'suede' og 'espresso' synes jeg fungerer som en perfekt creamy bronzer og contour. Jeg har brugt dem hver dag, siden jeg genfandt dem, og så elsker jeg, at du får så meget produkt for pengene. Du behøver (næsten) aldrig at købe nye."

Rare Beauty liquid blushes

"En anden af mine favoritter er Rare Beauty liquid blushes. Jeg har selv to nuancer: Hope og Believe. Jeg tror, at Rare Beauty ret hurtigt kom i søgelyset efter at mange prøvede at finde en god erstatning for et meget eftertragtet produkt nemlig Charlotte Tilbury blush, der altid er umulig at få fat på."

"Hope er en virkelig populær nuance, og derfor også virkelig svær at få fat i af samme grund. Farven Believe er måske egentlig min favorit til min hudfarve. Jeg er på det seneste blevet ret vild med mørkere blushfarve, da jeg føler at det gør mig mere 'solbrun' -særligt nu hvor jeg føler mig ekstra vinterbleg. Believe er også nemmere at få fat på, da det ikke er en af de populæreste nuancer."

Bio Oil

"Jeg elsker Bio Oil så højt, og jeg bruger den hver dag, særligt efter et bad. Det er ret underligt, men mange af mine venner har sagt, at jeg har virkelig blød hud, og Bio Oil er hemmeligheden. Min mor brugte den også, og jeg har altid kommenteret på hendes bløde hud. Hun delte sin hemmelighed med mig, og nu deler jeg den med jer. Udover at hjælpe mig med min bløde hud, har olien også hjulpet mig med at minimere mine ar meget hurtigere. Den har mange fordele."