Iris Golds rutine
© Ida Tietgen Høyrup

Iris Gold: Jeg gør dette inden sengetid, og ser friskere ud næste morgen

Den danske sangerinde Iris Gold deler sit trick til at vågne op uden hævede øjne

Når Iris Gold gør sig klar til at optræde eller til en festlig aften, er hun vild med stort hår, glødende hud og makeup, som kan ses. Vi har mødt sangerinden til en snak om hendes bedste skønhedsråd og favoritprodukter.

Hvordan plejer du din hud om vinteren?

“Jeg fugter med min ansigtscreme fra Aesop og dupper efter med olie. Det giver mere beskyttelse i kulden, og man får en flot og sund glow af det.”

Hvad er produktet, du ikke kan undvære?

“Min parfume Parisienne fra YSL. Hvis jeg har en dårlig dag eller ikke rigtigt gider noget, bruger jeg den, og så føler jeg, at jeg er på en sommermark. Jeg prøver dog ikke at bruge den for meget – jeg er bange for, at magien går af den. Jeg gemmer den til dårlige dage, eller inden jeg skal optræde til et stort event, hvilket kun gør duften endnu bedre, fordi den nu er forbundet med så mange gode minder fra mit liv.”

Hvad hjælper dig til at se frisk ud?

“Jeg lægger lidt af Glossier Plays highlighter niteshine ved kindbenene. Farven blender helt perfekt ind i min hud og gør, at jeg ser friskere og mere bright-eyed ud. Hvis jeg smører med Milk Makeups Cooling water eye stick under øjnene inden sengetid, føler jeg også, at øjnene ser mindre hævede ud næste morgen.”

Skønhedsprodukter
© Ida Tietgen Høyrup

Festfavoritter?

Guldglimtende olie på kroppen, rød læbestift fra Mac eller Zenz’ økologiske blå øjenskygge – den er fantastisk, og jeg har brugt den til fest og på scenen så mange gange. Man kan se den blå farve helt nede fra de bagerste rækker. Jeg elsker også min foundation fra Fenty Beauty, fordi den fås i så mange farver. Når man er en sort pige som mig, kan det være svært at finde den perfekte nuance uden at skulle blande flere foundations. Nu har jeg endelig fundet en, som jeg er vildt glad for, og den både dækker under øjnene og udjævner hudtonen uden at give et klattet look.”

Hvordan holder du dig sund?

“Jeg drikker meget vand og dyrker yoga og konditionstræning. Yoga er også for min mentale tilstand. Det er vigtigt at huske at slappe af og have det godt – og at tage en lur, når man har brug for det.”

Hvordan plejer du dit hår?

“Når jeg har vasket det, lader jeg balsammen være i, også selvom det ikke er et leave in-produkt. Når jeg har tid og ikke skal nogen steder, bruger jeg også en hel bøtte Nivea-creme i håret og går rundt med det i tre dage med håret i et tørklæde. En virkelig god fugtkur.”