5 ikoniske makeupprodukter, du skal kende

Vil du gerne sikre dig, at den makeup, du investerer i, er pengene værd, så lad dig inspirere af vores guide til de bedste produkter her

5 ikoniske makeupprodukter, du skal kende: Chanel, Ysl, Nars og Mac © Pulp Fiction
1 / 6

De bedste investeringer

Ligesom der inden for modens og parfumens verden findes ikoniske klassikere, vil du også i skønhedens verden støde på produkter, der er så gode, at de år efter år bliver langet over disken.

Disse produkter har på grund af deres kvalitet og egenskaber bevaret deres kultstatus, og derfor er de også at finde i de fleste kvinders makeuppunge og toiletskabe.

Vi giver dig listen over de fem mest klassiske makeupprodukter, så du kan blive inspireret til dit næste (ikoniske) makeupkøb.

Psst ... Se de mest ikoniske sko – nogensinde!

Rouge noir
2 / 6

Rouge noir

Har du bare lidt interesse for skønhed, vil du vide, at rød ikke bare er rød, men at der findes en million nuancer. Det røde farvespektrum går fra orangerød til den helt mørke og vampede røde farve. Chanels ikoniske neglelak i farven rouge noir ligger i midten af farveskalen med sin mørkerøde nuance, der første gang blev lanceret i 1995.

Farven havde dog allerede sin filmdebut i 1994 på Uma Thurmans negle i den ikoniske film Pulp Fiction, og lige siden har kvinder verden over gang på gang lakeret neglene med den forførende rouge noir.

Les vernis i rouge noir, Chanel ca. 185 kr. (forhandles hos Magasin)

Touche Eclat
3 / 6

Touche eclat

Denne highlighter var en af de første af sin slags, og siden dens lancering i 1992 er der på verdensplan, ifølge Yves Saint Laurent, blevet solgt en hver tiende sekund.

Touche Eclats popularitet skyldes, at den kan trylle de mørke rander væk og give nyt liv til ansigtet, hvis du påfører den ved næsefløjene, kindbenene og mundvigene.

Touche Eclat, Yves Saint Laurent hos Matas.dk 295 kr.

Strobe Cream
4 / 6

Strobe Cream

Mangler du glød, og er huden træt eller tør? Macs Strobe Cream kan vække ethvert ansigt, give liv og glød, og netop derfor er den mange makeupartisters favoritprodukt.

Især er den god at lægge inden du påfører din foundation, og du vil hurtigt opdage, hvor meget flottere din makeup vil blive med lidt Strobe Cream under.

Strobe cream, Mac 270 kr.

Orgasm
5 / 6

Orgasm

Lad ikke det lumre navn afskrække dig, fordi denne blush har med sin ferskenfarvede og lyserøde toner en farve, der klæder og frisker de fleste kvinders kinder op.

Med en anelse shimmer giver farven orgasm liv til ansigtet og har siden sin lancering i 1999 været ekstremt populær. I dag kan den både fås i sin originale pudderform, en cremestift og som lipgloss og neglelak.

Blush i orgasm, Nars ca. 200 kr.

Ruby woo
6 / 6

Ruby woo

At finde den perfekte røde læbestift er næsten som at finde en nål i en høstak, men alligevel er der en farve, som klæder de fleste uanset teint, og det er Macs læbestift i farven ruby woo.

Derfor var denne farve også den mest sælgende læbestift i 2013, og dens popularitet er stadig ikke aftaget.

Ruby woo så første gang dagens lys i 1999, og er siden hen blev fremvist på alverdens kvinders læber – fra kendisser på den røde løber til den helt almindelige kvinde med smag for smukke røde læber.

Læbestift i ruby woo, Mac 165 kr.

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev