5 plejende mascaraer, der giver længere vipper

Vi har samlet fem mascaraer, der både giver effekt og pleje, så du på længere sigt vil få endnu fyldigere og smukke vipper

Sunde og smukke vipper
1 / 6

Sunde og smukke vipper

Hvem elsker ikke at have lange, mørke og fyldige vipper? Er du ikke udstyret med lange Bambi-vipper fra naturens side af, kan det heldigvis nemt opnås med nogle af de bedste mascaraer.

Desværre kan det være ret opslidende for dine vipper med al den mascara, som på længere sigt faktisk være med til at give dig tyndslidte og korte vipper.

Heldigvis findes der også en del mascaraer, som kombinerer det bedste fra to verdener: Pleje og effektfuld makeup.

Vi har samlet de fem, som både giver effekt i det, du tager dem på, men som også er fyldt med plejende ingredienser, der bidrager til at bevare dine vippers fylde og længde.

Psst ... Sådan sminker du dig til større øjne

2 / 6

M2 Beautés bud på en mascara har ikke bare hele tre forskellige børstehoveder, men indeholder også tranebær, gotu kola-ekstrakt og lakridsrod-ekstrakt, som plejer dine vipper.

Ved brug af mascaraen får du altså flere forskellige looks, alt efter børstehovedet, samt sunde og velplejede vipper efter hver brug.

3 looks black nano mascara, M2 Beauté 340 kr.

3 / 6

Denne mascara er fri for parabener og er spækket med både antioxidanter og naturlig ekstrakt fra jojoba og sheasmør.

Dermed plejes vipperne og beskyttes imod miljømæssige påvirkninger, hvilket vil give dig smukke og velplejede vipper.

Flawless definition mascara, Bareminerals hos Magasin.dk 279 kr.

4 / 6

Cliniques Lash power mascara tilbyder ikke pleje i sig selv, men er lavet til at blive vasket af med varmt vand, hvilket er mere skånsomt for dine vipper. Man mister nemlig en del vipper ved konstant at gnide øjnene fri for mascara med vatrondeller og makeupfjerner.

Med denne formel vaskes vipperne meget let fri for mascara, og bliver derfor mindre slidt end normalt, hvilket på sigt vil give fyldigere vipper.

Lash power mascara, Clinique 195 kr.

5 / 6

Denne mascara giver dine vipper masser af farve og volumen ved første påføring og vil på længere sigt øge vippernes fylde ved hjælp af aktive ingredienser, der styrker og beskytter.

Supra volume mascara, Clarins hos Matas.dk 225 kr.

6 / 6

Leder du efter en mascara, der er 100 procent naturlig og som plejer dine vipper, vil du glædes over denne fra Benecos.

Selve mascaraen indeholder blandt andet plejende E-vitamin og er fri for både parabener, mineralske olier, silikone og duft. Her får du både en plejende og meget mild formel, som er velegnet til ekstra sarte øjne og vipper.

Natural mascara vegan volume, Benecos hos Magasin.dk 95 kr.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!