Sådan får du de pæneste undervipper
© Wenn.com

5 tips til de fineste lange undervipper

En mindre justering i din mascara-rutine kan give dig de fineste lange undervipper – helt uden sorte plamager under øjnene

Vi har allerede lært, hvordan vi påfører den perfekte hverdagsmascara og får mascaraen til at holde længere, men hvordan sikrer vi os, at vores undervipper også er bliver fine?

Læs med her, hvor vi giver dig fem tips til de perfekte undervipper:

1. Brug en vandfast mascara

Brug en vandfast mascara. De nederste vipper kan nemt komme til at røre den concealer, du har påført under øjnene og trække olie til sig fra huden. Det betyder, at der hurtigt kan forekomme sorte plamager – og det er ikke et look, vi leder efter.

2. Brug en mindre børste

Brug en mindre mascarabørste. Fordi du arbejder med en mindre overflade, vil en mindre, tyndere og mere tilspidset mascarabørste gøre det nemmere at arbejde fra roden og ud. En masse mærker har udviklet mascara netop til dette formål.

Prøv eksempelvis:

3. Ændre den måde du påfører din mascara

Ændre den måde du påfører mascara på. Når du anvender mascara, bør du ikke bare føre børsten op og ned, men eksperimentere med en mere diagonal metode. Træk børsten i en vinkel, og brug lidt ekstra tid i hjørnerne. Det giver dig det fineste bambivippe-look, der ser flatterende ud helt ind til bunden af vippelinjen.

4. Brug falske øjenvipper

Benyt dig af falske øjenvipper. Det kan være vanskeligere på de nederste vipper, men det giver en virkelig fin effekt. For et mere naturligt og fyldigere udseende kan du bruge individuelle øjenvipper eller klynger uden bånd. På den måde får du dine øjne til at se større ud.

Tip: Brug en pincet til at placere vipperne så tæt på vippelinjen som muligt, og skær eventuelt vipperne halvt over, så de virker knap så lange.

5. Prøv med brun mascara

Prøv med en brun mascara. Hvis du synes, at den sorte farve ser lidt for hård ud til dit ansigt, bør du overveje at finde den mascara, der fremhæver din øjenfarve bedst. Det giver et mere blødt og flatterende look på tæt hold.