lipgloss og store læber
© Anna Stokland / Fenty SS18

Årets største læbetrend har du ikke brugt siden 2002

Det har været bandlyst siden slutningen af 00'erne, men får nu et uventet comeback

17. november 2017 af Marie Alkestrup

De seneste par år har manges læber været domineret af matte farver, der er gået fra postkasserød til beige og taupe. Men nu ser der ud til, at de matte farver skal lægges væk til fordel for dette levn fra fortiden, hvis popularitet er øget markant de sidste par måneder. 

Psst ... Sådan får du garanteret længere vipper

Lipglossen er nemlig på vej tilbage, og var du en af dem, der i 00’erne ikke kunne leve uden din glossede ven, som flittigt blev smurt på læberne hver halve time, kan du godt begynde at glæde dig. 

De nye lipglosser er nemlig lige så glansfulde som i 00’erne, men grundet nye formler er mange af dem ikke nær så fedtede og tunge på læberne. 

Victoria Beckham lipgloos i 00'erne

Victoria Beckham var også storforbruger af lipgloss i 00'erne. 

© Wenn.com

Desværre vil de nye formler ikke gøre lipglossen mindre klistret, men til gengæld kan du glædes over, at den glossede overflade får læberne til at syne mere fyldige, og at den med stor lethed kan påføres uden et spejl, modsat de fleste læbestifter, der kræver både spejl og præcision. 

Blumarine lipgloss på øjenlåg

Ved Blumarines show prydede glossen primært modellernes øjenlåg, hvilket gav et effektfuldt look, som nemt kan kopieres.

© Anna Stokland / Blumarine AW17

Vi hilser derfor lipglossen velkommen tilbage – både på læber, men også som en festlig øjenmakeup, der giver den smukkeste effekt og er utroligt nemt at påføre. 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste