Få friske hindbærkinder

Lad dine kinder være lige så friske og pink som et modent hindbær

12. november 2008 af Costume

Hindbærpink er hot

Vinterens hotteste kinder er hindbærpink og erstatter sommerens mere sarte rosenkinder. Hos DKNY og Ralph Lauren blev de blussende kinder fremhævet af matchede læbestift. Caroline Herrera gjorde looket modent med mørkerød læbestift, mens Blumarine gjorde looket forførende med bronzefarvet øjenskygge. Anna Sui viste det mest girly udtryk med rødmende kinder, gloss på læberne og guld i øjenkrogene.

Få looket

Giv din hud en mat og glat overflade med en foundation eller mineralpudder. Det får blushen til at lægge sig flottere på huden.

pudderblush

Vælg en pudderblush, så din hud får en fløjlsagtig overflade. Det er smukt om vinteren, hvor det er tilladt at bruge mere makeup end om sommeren. Invester i en blushbørste med mange bløde hår. Ryst børsten fri for overskydende blush, inden du med små cirkelbevægelser blender blushen ind i huden.

Fremhæv dine kindben

Fremhæv dine kindben ved at lægge blushen lige under dem og trække blushen ud mod midten af øret. Ønsker du et blussende look, skal du lægge blushen på dine kindben og lige over.

Klik her, og få flere tips

 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste