Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© costume.dk

Smukke Veneda fra 2 pm med det færdige look.

Få looket fra Stine Goyas show

Costumes skønhedsredaktør var backstage til Stine Goyas show. Se, hvordan du får hår og makeup som modellerne

Liv Winther, Costumes skønhedsredaktør, var backstage til Stine Goyas show under Copenhagen Fashion Week. Hun talte med chef-frisøren og -makeupartisten og fik tips til, hvordan du selv skaber looket.

Sådan får du hår-looket fra Stine Goyas show:
Marianne Jensen var chef-frisør til Stine Goyas fine show og kvinden bag det smukt bølgede og matte hår, som modellerne bar ned ad catwalken.
"Vi har tænkt på en rejsende med støvet hår, der ligner, at det har været flettet på stranden og er blevet redt igennem med fingrene. Vi har brugt massere af Sea salt spray og Thickening spray fra Bumble and Bumble, for det giver det matte, men fyldige struktur. Derefter har vi rullet håret op på et dobbelt-krøllejern fra HH Simonsen. Det giver de flade rå krøller. Til sidst har vi krammet en mat voks i håret (Sumotech fra Bumble and Bumble) for at gøre det rodet med lidt krus på toppen," siger Marianne Jensen.

Sådan får du makeup-looket fra Stine Goyas show:
Makeupartist Anne Staunsager og L'Orèal stod for makeuppen til showet.
"Vi har været meget inspireret af ørkenen og tørke. Modellerne skal være lækre, men alt er mat og tørt på huden. Vi har brugt masser af solpudder (Glam bronze fra L'Orèal, red.) på kinder, tindinger og næse - dér hvor solen normalt rammer ansigtet. De støvede smokey eyes laver du nemmest med en grå øjenskygge, som du blender med en blød pensel. Brug masser af mascara - vi har lavet den lidt klumpet på modellerne, så det ligner en mascara, der har siddet på i flere dage. Det giver øjnene et mere intensivt look,” siger Anne Staunsager.