Foundation i den forkerte farve
© Wenn.com

Farvel til foundation i den forkerte farve

Sig endeligt farvel til fejlkøb og spildte penge! En ny hjemmeside sikrer, at du aldrig køber den forkerte farve foundation igen

10. januar 2017 af Rie Louise Kirkeberg / Woman.dk

Online shopping. Vi indrømmer, at vi er lidt små-afhængige af shopping fra sofaen, hvor vi slipper for at mase os ind i et svedigt prøverum, efter at have stået i kø til i 20 minutter.

Der er dog visse produkter, der kan være svære at købe på nettet – foundation er et af dem. Hvis du vil eksperimentere med et andet mærke, end du plejer at bruge, kender du ikke den farve, som passer perfekt til dig, så risikoen for et irriterende fejlkøb er stor.

Heldigvis har hjemmesiden Findation fundet løsningen på vores problem. Her bruger de algoritmer (og som de så fint skriver på deres hjemmeside, så er det en masse fancy matematik-ting) til at finde matchende farver på tværs af flere forskellige brands og produkter.

Det er MEGET simpelt at finde dit nye produkt på Findation, og her får du en lille lynguide:

1. Vælg et brand, du plejer at bruge

© Findation

2. Vælg det produkt, du plejer at bruge

© Findation

3. Vælg den farve, du plejer at bruge

© Findation

4. Se listen med produkter til dig

© Findation

Jo flere forskellige af dine produkter, du skriver ind, jo lettere har Findation ved at finde dit nye produkt til dig.

Når du har skrevet dine produkter ind, skal du trykke “Find my matches”. Findation laver nu en lang liste med produkter, som matcher lige præcis din hudfarve.

Hjemmesiden skal klart på vores ‘foretrukne’ med det samme, for den kommer helt sikkert til at spare os for kriser, når vi onlineshopper. 

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...