Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Filmstjernen Natalie Portmans øjne er omkranset af mørk eyeliner – smukt sammen med lyse løber og en hvid silkebluse. © Bulls

Flydende eyeliner

Sådan får du divaøjne som skuespilleren Natalie Portman

En flydende sort eyeliner er et musthave i din makeuppung dette efterår. Ellers kan du nemlig ikke skabe sæsonens dramatiske divaøjne som set på catwalken hos blandt andet Christian Dior og Prada.

Sådan får du looket:
1.
Sørg for, at dine øjenbryn følger dine øjnes form. Pluk kun hårene uden for dine bryn, og tegn eventuelt brynene op med en øjenbrynsblyant i dit hårs nuance.
2. Dup din pensel af på din hånd. På den måde kan du tjekke, hvor flydende eyelineren er, og nemmere styre den, når du putter den på dine øjne. Støt din albue på en fast flade, og arbejd din liner op fra øjenkrogen og ud. Tjek dig selv i spejlet for at se, om du har lagt lineren ens på dine øjne. Kig ned, indtil lineren er tør, så den ikke smitter af på dine øjenlåg.
3. Brug vatpinde med en lille smule makeup-fjerner til at rette eventuelle fejl, men vær forsigtig - du kan hurtigt komme til at fjerne for meget. Afslut med mascara på dine øverste øjenvipper.

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev