Klassisk sort eyeliner

Sort eyeliner går aldrig af mode, og nu er det den våde kants tur. Costume har fundet 8 gode eyelinere, og giver dig tips og tricks til looket her

© Anna Stokland / Lanvin
1 / 8

OM LOOKET
Ligesom den røde læbestift er eyelineren en klassiker, som gang på gang fornyer sig selv ved at ændre placering og form. Efter en lang periode med sexede katteøjne skal lineren nu tilbage på rette spor – nemlig på den våde kant mellem de nederste vipper og øjet selv.

TIPS OG TRICKS
Dit øje trækkes mod den sorte farve. Så ved at tegne langs de nedre vipper, får du automatisk lidt søvnige sovekammerøjne. Start stregen inde fra næsen, og læg den udad på den våde kant. Tegn dernæst mellem vipperne, så der ikke er huller, hvor der mangler farve. Mange eyelinere har en svamp i modsatte ende – den kan du bruge til at blende stregen under øjet. Afslut med mascara, og husk at duppe lidt highlighter i øjenkrogen for at lysne og åbne øjet.

**FIND DIN TYPE**  

Der er flere forskellige former for eyeliner på markedet. Kohlen er den ældste og mest brugte. Den skal spidses, men kan til gengæld bruges til alt. En flydende eyeliner er kun til at lave præcise streger med og er derfor ikke egnet til dette look, da den ikke kan tværes ud. Flere og flere mærker lancerer gel-linere. De glider nemmere over huden og er derfor lettere at lægge. Men de stivner forholdsvis hurtigt, så du skal skynde dig at blende.

2 / 8

Smokey eye kajal pencil, Bobbi Brown hos Magasin.dk 190 kr.

3 / 8

Le crayon yeux i 01 noir, Chanel 195 kr. (Forhandles hos Magasin)

4 / 8

Khol eye pencil i intense black, Clarins hos Magasin.dk 150 kr.

5 / 8

Diorshow pro liner waterproof i sort, Dior 210 kr. (Forhandles hos Magasin)

6 / 8

Superliner silkissime i black, L’Oréal Paris 75 kr.

7 / 8

They’re real push-up liner, Benefit 190 kr. (Forhandles hos Sephora i Illum)

8 / 8
Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev