© Wenn.com

Kontroversiel tv-serie skaber ny makeuptrend

Gør dig klar til at blive forført at de dragende makeuplook, der har spredt sig som en steppebrand på Instagram

Disney-skuespillerinden Zendaya og euforiserende stoffer lyder umiddelbart som et skævt match, men i HBO-serien Euphoria forenes de tilsyneladende modsætninger med stor succes.

Serien følger den unge stofmisbruger Rue, spillet af Zendaya, og handlingen kombineret med grafiske sexscener har fået flere amerikanske medier til at stemple Euphoria som kontroversiel.

Men det er ikke det, det skal handle om nu. Det skal nemlig handle om de forskellige karakterers makeup, der er blevet et kæmpe hit på Instagram.

Euphoria

Skuespillerinderne Zendaya og Alexa Demie spiller henholdvis karakterne Rue Bennet og Maddy Perez i HBO-serien Euphoria.

© Euphoria

Euphoria byder på det ene smukke glimmerlook efter det andet, så her er rig mulighed for at hente inspiration til spændende makeup. Det samme gør sig gældende på makeupartisten bag serien, Doniella Davys Instagram-profil, som er et sandt mekka af opsigtsvækkende makeup.

Selvom de færreste kaster sig ud i lilla og grønne øjenlåg eller glitter, der løber ned ad kinderne som tårer, er Euphoria-bølgen ikke til at tage fejl af. Tendensen er blevet fremhævet i toneangivende medier som amerikansk Vogue og Into the Gloss, og du kan se en stribe eksempler herunder.