Sådan får du dine øjne til at se større ud

Sådan får du dine øjne til at se større ud

Vågner du også op med små, trætte øjne? Fortvivl ej, vi guider dig til 6 trin, som vil få dine øjne til at syne større og friskere

24. december 2016 af Marie Alkestrup

Små, trætte øjne har aldrig været særligt eftertragtet. Men hvad kan man gøre, hvis man ikke fra naturens side af er født med store bambiøjne? 

– heldigvis ret meget, og med kun få hjælpemidler, såsom nude-eyeliner, highlighter og masser af mascara.

Vil du gerne have øjne, der syner af mere, så følg disse seks nemme trin, der vil gøre hele forskellen:

 

Nude øjenskygge

Start med at påføre en mat nudefarvet øjenskygge på hele øjenlåget. Dette vil neutralisere de blå- og rødlige farver, som du kan have på øjenlåget og giver en god base til resten af makeuppen.

Brun eyeliner om øjet

Påfør en eyeliner i en mild brun farve langs din ydre, øvre og nedre øjenvippekant. Giv gerne den ydre øjenkrog lidt ekstra farve for at få øjet til at syne bredere og mere defineret. 

Nude eyeliner

En nude eyeliner er din bedste ven i kampen for både større og friskere øjne. Påfør den nude-eyeliner på den nederste våde øjenvippekant. Eyelineren vil straks gøre, at dit øje syner større og mere åbent, og nudefarven vil neutralisere eventuelle røde farver i dine trætte øjne.

Husk at vælge en nude frem for en hvideyeliner, som kan se meget kunstig ud.

En mørk skygge i globelinjen

Læg dernæst en lidt mørkere øjenskygge ved øjets globlinje. Påfør farven med en stor blød øjenskyggepensel, og blend øjenskyggen godt ind i globelinjen.

Den mørke skygge vil give øjet dybde og få dine øjne til at syne mere markerede og fremstående.

Highlighter

Påfør en creme- eller pudderhighlighter i den inderste øjenkrog og ved brynbenet under øjenbrynet. Highlighteren vil fange lyset og dermed få dine øjne til at syne mere åbne.

Psst … Vil du gerne vil fremhæve både kindben og læber med highlighter, så prøv vores Strobing-guide lige her

Masser af mascara

Jo tykkere og længere dine vipper er, jo mere opmærsomhed vil dine øjne få.

Derfor er det vigtigt at investere i en god mascara, og ikke mindst en øjenvippebukker, som bruges inden du påfører mascaren. Øjenvippebukkeren vil bøje din vipper og få dem til at syne af mere samtidigt med, at de løftede vipper vil åbne øjet.

Husk at lægge flere lag mascara. Det vil holde vipperne buede hele dagen, og få dine øjne til at funkle om kap med Bambis.

 

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste