Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sådan får du store øjne © Wenn.com

Sådan sminker du dig til store øjne

Sving makeuppenslen, og snyd dig til store dådyrøjne. Her finder du en stribe tricks til større øjne, som du nemt kan gøre kunsten efter

Det er videnskabeligt bevist, at mennesker finder store øjne attraktive, men alle er ikke velsignet med dådyrøjne fra fødslen. Heldigvis findes masser af enkle tricks, der vil få mindre øjne til at syne langt større.

Udtonet eyeliner

Hvis du vil skabe illusionen af store øjne, skal du prøve at lege med en form, der minder om et cateye. Brug en eyeliner i grå, eller en koldtonet øjenskygge på en lille vinkelbørste. Arbejd farven ind, fra kanten af øjet og op i en spids, der føres tilbage til midten af øjet, så du skaber en trekantet form. Sørg derefter for at tone farven godt ud, så looket bliver fint, blødt og hverdagsvenligt.

Mascara Løwen

Mascara, Løwén Perfection length mascara 150 kr.

Fokusér på de midterste vipper

Ved at placere din mascara strategisk kan du få dine øjne til at se større ud. Brug mere mascara på de midterste vipper for at fremhæve øjets naturlige runde form og give illusionen af store øjne.

Prøv for eksempel Løwéns Perfection length mascara, der både kan bruges på klassisk vis, og vendes om, så du udnytter spidsen af mascaraen, der er særligt god til at skille vipperne ad.

Brug en lys farve på øjets våde kant

Sort eyeliner på øjets våde kant gør intet godt for størrelsen på dine øjne. Investér i stedet i en eyeliner, der er en til to toner lysere end din hudfarve, og placér den på øjets våde kant. Du vil straks kunne se illusionen af større øjne, da det vil ligne, at det hvide i dine øjne fylder mere.

Sæt fokus på øjenkrogen

Highlighteren er din bedste ven, når du gerne vil have dine øjne til at se større ud. Placér en lille smule highlighter, gerne en i fast pudderform, i øjenkrogen. Det vil både få dine øjne til at se større ud, og øjeblikkeligt give dig et mere friskt udseende.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev