© Anna Stokland

Sådan lægger du en nem festmakeup fra start til slut

Looket kræver kun to produkter, tager ikke meget mere end fem minutter at lægge og klæder alle øjenfarver.

December er måske årets travleste måned med gaveindkøb, lange huskelister til juleferiens gøremål og utroligt mange festlige arrangementer.

Vil du spare tid og gøre festforberedelserne lettere, så lad dig inspirere af denne simple og smukke makeup, som Costumes skønhedsredaktør guider til nedenfor.

De smukkeste kobber-øjne på 5 minutter

Et par koberfarvede øjenlåg er den nemmeste genvej til festlig makeup, og farven vil tilmed fremhæve både brune, grønne og blå øjne. Derfor er den metalliske øjenmakeup altid et hit hos Costumes skønhedsredaktør, som nedenfor har lagt looket, hvis intensitet kan skrues op eller ned alt efter, hvor mange lag øjenskygge, du lægger, og hvor meget mascara, du påfører.

Costumes Skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, med sæsonens kobberfarvede øjenmakeup.

Sådan gør du

Alt, du skal bruge, er en koberfarvet øjenskygge og en mascara. Start med at lægge den kobefarvede øjenskygge over hele øjenlåget, og når du er tilfreds med intensiteten, kan du lægge en anelse farve under øjet langs den nedre vippekant. Det markerer øjnene, og får dem til at fremstå en anelse større. Afslut med mascara på de øvre og nedre vipper, og læg gerne flere lag for at opnå en forøget effekt.

Til denne makeup brugte Costumes Skønhedsredaktør øjenskyggen Bronze frost og mascaraen Extended play lash fra M.A.C, der har en samlet værdi af 310 kroner, men du kan få begge dele for 199 kroner.