Negle, neglelak og nail art: Sådan skal dine negle se ud i 2017
© Anna Stokland / Phillip Lim SS17 / Pinterest

Sådan skal dine negle se ud i 2017

De seneste års negletrends har været utroligt komplicerede, men i år er de heldigvis langt mere neddæmpede – og lettere at lægge

Pels, sten og lange, lange negle er alle tendenser, som har været fremme på neglefronten i 2016. Disse trends var helt bestemt opsigtsvækkende, men nogle var måske kønnere end andre?

Derfor kommer det nok som en glædelig nyhed for de fleste, at 2017’s negletrends er langt mere neddæmpede. I hvertfald hvis man skal følge de trends, der nu ses i Korea, som er landet, der både sætter standarden for nye skønheds- og negletrends.

Leder du efter inspiration til neglene, er det altså en god idé at holde øje med de nyeste koreanske påfund på Pinterest og Instagram.

Vi har derfor samlet de billeder, som viser de største negletrends, og du kan lade dig inspirere lige her.

Psst ... Sådan finder du hårfarven, som passer bedst til dig

Moderne metaller

Vi har før set masser af metal på neglene, men 2017’s udgave er en del mere nedtonet, men ikke desto mindre meget smuk og elegant.

Futuristisk

Vi fortsætter i samme metalliske spor med neglespidser, der er omkranset af metal, hvilket både giver nail art og fine fingerringe på en og samme tid.

Grafisk manicure

Du kan også skabe et smukt og anderledes udtryk ved at lege med farver og former som vist på nedenstående billede.

Farveløs effekt

Du kan også lade noget af neglen være fri for lak. Det er et meget simpelt trick, som giver en stor effekt.

Negletatoveringer

Selvom det ser vanskeligt ud, så er negletatoveringer utroligt nemme at bruge og giver en stor effekt på dine negle. Det ser desuden meget smukt ud på en helt bar negl, men du kan også lægge dem oven på dine lakerede negle.

Sorte detaljer

Denne sorte streg giver en fin grafisk detalje, som burde være ret nem at lægge – selv for dig, som ikke har meget øvelse i at lægge neglelak.

Glitrende neglebånd

Elsker du glitter, men synes, at en hel glitternegl bliver for meget, så prøv kun at lægge glitteret langs dit neglebånd, og nyd den fine effekt, det giver.

Diamant negle

Leder du efter et mere opsigsvækkende negle-look, vil disse diamantnegle være lige noget for dig. Husk at holde neglene korte, så looket ikke bliver for meget.