Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Smukt buede bryn løfter dine øjne. Det er skuespillerinden Sienna Miller et strålende eksempel på. © Bulls

Sådan får du perfekte bryn

Sienna Millers makeup-artist afslører, hvordan du får smukke øjenbryn som skuespillerinden

Du kan få smukt buede bryn som Sienna Miller, Courteney Cox Arquette og Catherine Zeta Jones. Skuespillerindernes engelske makeup-artist Lee Pycroft giver dig nemlig sine tips til perfekte bryn:

1. Hvis dine bryn skal være brede, som tendensen er til foråret, skal de stadig være trimmede og perfekte. Red dine bryn op, og klip de spidser, der stikker uden for brynet. Det drejer sig om et par millimeter, men det kan virkelig gøre en forskel.

2. Hvis du plukker dine bryn, lige inden du skal til fest, kan du dulme det røde ved at smøre Aftertwezze på det område, der er rødt. Det dulmer og virker antibakteriel, så huden hurtigere falder til ro igen. Du kan købe Aftertwezze hos Magasin til 89 kroner.

3. Fyld dine bryn ud med en lys brynpensel. Da Lee Pycroft lavede en præsentation i Danmark, brugte hun Mac brow pensil i den lyse. Det gav et naturligt, men defineret resultat. Koncentrer dig mest om udkanten af dine bryn, da det oftest er her, hårene ikke er så tætte. Den lyse farve passer til de fleste skandinaviske piger, siger Lee Pycroft.

Lee Pycrofts favoritbryn er Sienna Millers lidt buskede bryn. De er godt nok mørke i forhold til hendes lyse hår, men de passer rigtig godt til hendes farver, og ifølge makeup-artisten er det hendes naturlige farve.