Se de 4 bedste nye mascaraer

Prøv en af de fire bedste nye mascaraer, der hver har deres særlige, gode egenskaber

14. maj 2007 af Costume

Krøl

Et af de vigtigste produkter i din makeup-pung er Mascaraen. Prøv en af de 4 bedste nye, der har hver deres særlige, gode egenskaber

Krøl
Helena Rubenstein er kendt for sine gode mascaraer. Og med rette. Den nyeste, Vertiginous mascara, har en børste, der er specielt designet til at bue dine vipper. Resultatet er vipper, der syner længere, og effekten varer længe.
Vertiginous mascara i 01 fra Helena Rubinstein til 217 kr. 

Vandfast

Vandfast
Skal du i vandet, er Gentle waterproof mascara fra Clinique et godt valg. Efter et langt bad sidder mascaren stadig, som den skal: på vipperne og ikke under øjnene. Husk derfor også, at du skal bruge en makeup-fjerner til vandfast mascara.
Gentle waterproof mascara fra Clinique til 160 kr.

Volumen

Volumen
Max Factors nye mascara, Masterpiece max high volume & definition mascara, har en gummibørste, der  når helt ind til vippernes rod og giver masser af volumen. Vær lidt forsigtig første gang du bruger den nye børste, da den er en del hårdere end en almindelig børste.
Masterpiece max high volume & definition mascara fra Max Factor til 119 kr. 

LængdeLængde
Den nye Telescopic mascara fra L'Oréal har en kort og hård børste - nærmest en kam - der gør, at dine vipper efter få strøg bliver lange og meget fyldige. Den er nem at bruge, og selvom du putter flere lag på, klumper Telescopic mascara ikke og bliver der hele dagen.
Telescopic mascara fra L'Oréal til 120 kr. 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste