Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Få fine brune negle som hos Chanel. © Scanpix

Skønhedsredaktørens tip: Få sæsonens hotte brune negle

Se, hvilke neglelakker du skal gå efter +sådan får du din neglelak til at holde længst muligt

Costumes skønhedsassistent, Rosa Tauber Petersen, er forelsket i sæsonens nye tendens med brune nuancer til neglene. Derfor har hun været på udkig efter de nye farver og prøvet lidt forskelligt. Det hele begyndte med Chanels smukke brune neglelak i farven particuliére. Farven er så mættet, at du sagtens kan nøjes med ét lag, men holdbarheden er bedst med to.
Essie laver gode neglelakker, der kan holde i op til 7 dage. Farven Mink muffs er et godt alternativ til Chanel, hvis du ikke kan få fat i den eftertragtede lak. Mink muffs fra Essie er dog lidt mørkere brun end Chanels particulére.
Et godt budgetkøb er Depends små neglelakker. Farven 187 er en lys brun farve, der passer godt til sæsonens sorte og pudderfarvede tøj.

Sådan får du din neglelak til at holde så længe som muligt:

  • Husk altid at lukke dine neglelakker ordentligt, og opbevar dem i et køleskab. På denne måde har de en længere levetid.
  • Mange neglelak dækker bedre, når du lægger to lag og holdbarheden forlænges.
  • Hvis du ønsker, at din neglelak skal være ekstra holdbar, kan du lægge en overlak på. Så slipper du for neglelak, der skaller af allerede to dage efter, den er kommet på.
  • Inden du lægger din neglelak, så husk at skubbe neglebåndene tilbage.