Smuk makeup, som ikke smelter i sommervarmen

Sol, strand og makeup hænger ikke helt sammen, men der findes produkter, som kan holde til sved. Sara Rostrup guider til de bedste her

1 / 6

Du har sikkert hørt før, at less is more – særligt om sommeren. Og selv om de fleste af os nok er enige i det statement, findes der få enkle tricks og gode produkter, som gør, at sommerkuløren kommer fint frem, og at øjnene stråler ekstra fint, ligesom den makeup, jeg var med til at lægge på modellerne til Lala Berlins SS16-show.

Jeg har fundet nogle favoritter blandt sommerens nyheder, som også eri den praktiske stick-form, der er populær lige nu, og perfekt at have med i tasken.

Øjenskygge
2 / 6

Øjenskygge

Sværger du til øjenskygge, findes der flere vandfaste varianter. Chanels Stylo fresh effect eyeshadow er lige præcis det navnet antyder: Superfrisk!

Den cremede formular glider let hen over øjenlåget, og du skal ikke gøre andet end at stryge fingeren let henover øjenlåget bagefter, for at få en jævn effekt. Den fås i flere delikate farver.

Stylo eyeshadow fresh effect eyeshadow, Chanel hos Nordstrom.dk 240 kr.

Mascara
3 / 6

Mascara

Alle bør bruge vandfast mascara om sommeren – og ikke kun, når du er på stranden.

En vandfast mascara holder både til sved og varme sommerdage, så du slipper for at tænke på, om mascaraen mon ligger under øjnene og ikke på vippene.

Den bedste på markedet er Tom Ford Waterproof extreme mascara, som modsat mange andre vandfaste mascaraer, giver masser af volumen, ligesom din normale mascara.

Husk at købe makeupfjerner, som kan fjerne vandfast makeup, så du slipper for at mishandle dine vipper.

Waterproof extreme mascara, Tom Ford hos Magasin.dk 320 kr.

Eyeliner
4 / 6

Eyeliner

Det findes heldigvis et hav af vandfaste eyelinere på markedet. Mange af dem er en kohl-variant, der kan tværes ud med fingrene i 30-60 sekunder, før de tørrer og sidder fast.

Det gælder også Waterproof stylo fra YSL, som bliver siddende, selv om du danser hele sommernatten væk. Perfekt til fest, hvis du går efter et look a la Kate Moss.

Waterproof stylo, YSL hos Nordstrom.com 191 kr.

Kinder © Sara Rostrup / Lala Berlin SS16
5 / 6

Kinder

Når kinderne får kulør, er det smukt at fremhæve dette med en gylden highlighter.

Den nye Sunset bronze prismatic highlighter fra Elizabeth Arden har den helt rigtige farve til kindben, som gør, at du får den smukkeste glød.

Brug den eventuelt også henover dine øjenlåg.

Sunset bronze prismatic highlighter, Elizabeth Arden hos Magasin.dk 325 kr.

Læber
6 / 6

Læber

Det er flot at have lidt farve på læberne, når huden er gylden og smuk.

Revlons Colorburst laquer balm giver læberne shine, uden at være glossy, og har en plejende effekt. Lidt som en læbepomade med farve i. Og som bonus har den en frisk mintduft!

Colorburst laquer balm, Revlon hos Lookfantastic.dk 79 kr.