Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Foundation toer © costume.dk

TEST Foundations

Læs mere om de nye foundations, som gør din hud ekstra smuk

null

Foundation alle

Alle hudtyper

Modelcos oliefri Fluidsplash 3 in 1 foundation har indbygget concealer og øjenbase i låget, der holder ekstra godt på din øjenskygge – smart. Den føles let på din hud og giver et meget naturligt og jævnt udseende. Den matterer din hud lidt, når du putter den på, men sætter sig pænt i løbet af dagen.
Fluidsplash 3 in 1 foundation fra Modelco til 270 kr.

Foundation toer © costume.dk

Tør hud

Perfect touch er en foun–dation med indbygget pensel, der minder om en stor udgave af YSL’s populære Touche éclat og er lige så nem at bruge. Du drejer toppen af tuben og trykker forsigtigt på den. Derefter maler du decideret din hud og pensler efter for at glatte ud. Den glider flot ind, holder hele dagen og får din hud til at se glat og frisk ud i kraft af de lysreflekterende pigmenter.
Perfect touch fra YSL til 285 kr.

Foundation normal

Normal hud

Chanels foundation giver, som navnet Teint innocence antyder, en uskyldig teint, der passer godt til sæsonens nøgne makeup-look. Den er tynd i konsistensen og giver et naturligt, men velplejet udseende til hverdagsbrug. Den er drøj, men trænger godt ind med det samme og fugter. Den fungerer også fint som concealer til mindre uregelmæssigheder omkring dine øjne.
Teint innocence fra Chanel til 350 kr.

Foundation fedtet

Fedtet hud

Youngbloods Natural loose mineral foundation er en silkeagtig pudder, som er foundation, concealer og pudder i ét. Den har en god dækkeevne, fungerer rigtig godt på fedtet hud, men kan bruges til alle hudtyper. Den skal lægges på med en stor, rund pudderbørste i cirkel-bevægelser, holdbarheden er i top, og det knuste jern og zink skulle virke helende på huden.
Natural loose mineral foundation fra Youngblood til 295 kr.

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev