Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Gisele Bündchen ses tit på billeder lave et fredstegn med sine fingre. Et vigtigt budskab fra den smukke model. © Bulls

Ugens skønhed: Gisele Bündchen

Få bløde krøller og gylden hud som den 29-årige supermodel, der er en af de smukkeste kvinder i verden

Drømmer du om bløde krøller og gylden hud som den gudesmukke supermodel Gisele Bündchen? Så se her hvordan:

Få Giseles hår-look:
Brug hårtørreren Spin curls fra Remington, der let kan skabe krøller. Hårtørreren har en tragt, som du putter håret ned i. Dit hår bliver slynget rundt, og du får en tæt slangekrølle. Køl dit hår ned, og red det igennem - og vupti, du har fine krøller. Super nemt og med et fint resultat.

Få gylden hud som Gisele:
Du kan nemt og hurtigt få Giseles gyldne sommerglød på en sund måde med The Body Shops Bronzing Powder. Børst lidt af den på dine kindben, kraveben og skuldre, og du har en fin glød.

Om Gisele:
Den 29-årige brasilianske Gisele Bündchen er blevet udråbt som den sidste supermodel og for at være den smukkeste kvinde i verden. Hun har en perfekt krop, gylden hud, smukke ansigtstræk og et fantastisk hår, der er langt, naturligt lysnet i længderne og med fald. Hun har da også gået de største shows som Chanel og Dior, været med i alle kampagner fra Louis Vuitton til Versace og prydet forsiderne på verdens største modemagasiner som Numéro, ID og Vogue. Til efteråret kan du se den nybagte mor i Roberto Cavallis kampagne.
Gisele er også kendt for at have en livlig og glad personlighed med et stort hjerte og en vilje til at gøre verden til et bedre sted både menneskeligt og miljømæssigt.
Hun er gift med den amerikanske fodboldspiller Tom Brady, som hun 8. december 2009 fik sønnen Benjamin Rein med. Blot få måneder efter fødslen var supermodellen tilbage på forsiden. Denne gang på amerikanske Vouge, hvor der også var et personligt interview med hende om at være nybagt mor og indehaver af det nylancerede, miljøvenlige skønhedsbrand Sejaa Pure Skincare samt en fotoserie af hende med titlen Earth Mother. Gisele har også sit eget skomærke, Ipanema, der står bag populære klip-klappere.