© opi

Move over Hailey Bieber! Nu skal dine negle se sådan her ud

Hailey Biebers #glazeddonutnails gik for nyligt viralt på Tik Tok. En ny tendens tager over.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at model Hailey Biebers negle gik viralt på TikTok, men nu tager en ny tendens over – og skubber dermed de perlemorsfarvede #glazeddonutnails et hak ned ad listen. Ind kommer i stedet #velvetnails, der allerede er godt på vej til at gå viralt med over 32 millioner visninger på TikTok.

Som navnet afslører er velvet nails fløjsagtige at se på, hvilket naturligvis får dem til at matche vinterens mange mørke farver og tungere materialer i garderoben på perfekt vis. Og præcis som det var tilfældet med de glazed donut nails kan du vælge dine velvet nails i lige nøjagtig den nuance, der matcher dig og din stil bedst.

Men hvordan får du så efterårets velvet nails? Der er to måder at gøre det på. Den mest ligetil måde kræver en pulver med en fløjsagtig finish, som påføres neglene – ligesom ved glazed donut nails. Det mest gennemførte resultat får du dog ved brugen af en magnet i kombination med en lak med fløjseffekt. De metalliske partikler i lakken vil bevæge sig op til overfladen, når magneten nærmer sig, og på den måde får du det eftertragtede fløjlslook.

Lyder det en anelse avanceret så frygt ej. Langt de fleste neglesaloner har udstyret til det - og vi tør godt vove at påstå, at det også er på en neglesalon du får det flotteste fløjsagtige resultat.