Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sådan skal du bruge deodorant © Wenn.com

3 fejl, du sikkert begår, når du bruger deodorant

Selvom du sikkert vil påstå, at du mestrer den tilsyneladende simple deodorant-disciplin, kan du blive (meget) klogere ved at læse med her

Du gør det sikkert som en fast rutine om morgenen, og du har formentlig også et bestemt mærke, du sværger til. Og selvom du sikkert vil mene, at du mestrer deodorant-disciplinen til det ypperste, så kan du meget vel blive klogere ved at læse med her …

Du bruger det forkerte produkt

Deodorant, deo, antiperspirant – kært barn har mange navne. Men der ER faktisk forskel på, om du bruger deodorant eller antiperspirant. Forskellen er, at hvor deodoranten udelukkende har til formål at formindske lugtgener, så har antiperspiranten den effekt, at den blokerer svedkirtlerne.

Du har brugt det samme produkt for længe

Er du én af dem, der sværger til en bestemt type antiperspirant, og altid køber den samme, fordi det bare altid har virket? Så kan det meget vel være, at det ikke virker så godt længere. Det er nemlig sådan, at kroppen kan blive resistent over for den samme type antiperspirant, hvis man bruger den samme i for lange perioder.

Du påfører på de forkerte tidspunkter

Vækkeuret ringer – du står op, vasker ansigtet, børster tænderne og påfører din antiperspirant. Det er en velkendt morgenrutine for de fleste. Alligevel kan du med fordel påføre din antiperspirant om aftenen. Du får nemlig størst effekt af din antiperspirant, hvis du påfører den på tidspunkter i døgnet, hvor du ikke har tendens til at svede så meget. På den måde har huden bedre tid til at absorbere antiperspiranten, og fungerer dermed optimalt, når du har brug for det i løbet af dagen.

Mere om Parfume? Få Costumes nyhedsbrev