Næsen bag Reveal

Ann Gottlieb har lavet dufte for Calvin Klein siden 1984 og med undtagelse af én, er hun skaberen bag dem alle. Vi spurgte hende, hvorfor Calvin Kleins dufte, er så unikke

I Costume 150, der udkommer på torsdag 4. september, kan du drømme dig væk i Calvin Kleins duftunivers. Vores skønhedsredaktør, Anne Mønsted, har i den forbindelse talt med Ann Gottlieb, der står bag de mange dufte.

Hun mener ikke, at en duft bør målrettes til en specifik aldersgruppe - de skal være tidløs. En duft er for hende mere en smag eller en type, og dufteksperten tror på, at kvinder, der er eksperimerende, har meget selvtillid, og som ikke er sippet vil falde for den nye Reveal. Det er nemlig ikke en let og blomstret duft.

Hvad er det, der gør Calvin Kleins dufte så unikke?

“Calvin Klein er gode til overraskelser og modsætninger. Du ser kampagnen og flakonen, og når du så dufter til parfumen, er det noget helt andet. Tag CK one som et eksempel. Maskulint design og grunge kampagne, men så dufter den friskt af citrus.

Calvin Klein formår at lave noget der sexet, uden det føles beskidt. Reveal er duften af hud efter sex, derfor er der salt i.”

Reveal eau de parfum, Calvin Klein 545 kr. for 50 ml.