Vind 3 lækre Daisy-parfumer fra Marc Jacobs

3 heldige læsere har muligheden for at vinde parfumer fra Marc Jacobs til en værdi af 1.655 kroner, så julen bliver ekstra velduftende

17. december 2016 af kommerciel redaktion for Marc Jacobs

Vi udlodder 3 x 3 parfumer fra Marc Jacobs Daisy-serie til en samlet værdi af 1.655 kroner.

Sættet består af den elegante og chamerende Daisy, den lette og blomstrede Daisy Dream samt den frugtige og legesyge Daisy Eau So Fresh. 

Daisy-parfumerne er med tiden blevet synonym med tidløs og moderne stil og er blevet klassikere i enhver modeelskers toiletskab. Om du er til søde, feminine dufte eller til mere dristige og sensuelle dufte, så er der noget for alle. 

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på følgende spørgsmål inden den 23. december 2016 kl. 12.00. 

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Vi finder 3 vindere den 23. december og sender præmien så hurtigt som muligt. Præmien har en samlet værdi af 1.655 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvilke 3 Marc Jacobs-parfumer kan du vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Costume's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste